Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s

De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert Vaanholt en Hilco Wekking, zijn in de Goorse sportscholen druk doende om de nodige kilo’s kwijt te raken. De afvalrace is onderdeel van de Glazen Huis-actie die dit jaar wordt gehouden voor de Elastiekenkoers die als gekozen doel de verpleeg- en verzorgingstehuizen in de Hof van Twente hebben gekozen. He trio vraagt om sponsoring voor elke kilo die wordt verloren. In het Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst in de serre van café De Ster wordt ingericht, kunnen half december tegen betaling platen worden aangevraagd. Er wordt dan ook een grootse radiobingo gehouden. Meer info via glazenhuisgoor@nullgmail.com.

GlazenhuisdjssportschoolDe trainende DJ’s Robert van der Reest (achter), Gert Vaanholt en Hilco Wekking.

Gerelateerde berichten

  • Het slot zit erop…11 december 2014 Het slot zit erop… De dj's Robert van der Reest, Hilco Wekking en Gert Vaanholt zijn vanavond door burgemeester Nauta opgesloten in het Goorse Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst is ingericht in de serre […]
  • Elastiekenkoers 2015 fietst voor spina bifida14 december 2014 Elastiekenkoers 2015 fietst voor spina bifida De Elastiekenkoers fietst in 2015 voor kinderen met 'spina bifida'. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens het Goorse Glazen Huis, waar de Elastiekenkoers net als dit jaar weer samen mee […]
  • Weinig draagvlak voor Goors Glazen Huis2 december 2015 Weinig draagvlak voor Goors Glazen Huis De beslissing om te stoppen met het Goorse Glazen Huis in het stadshart stuit niet op veel weerstand. De meeste deelnemers aan een poll op deze site vinden het niet erg dat er na aantal […]
  • Optreden Reggestad Muzikanten voor Glazen Huis13 december 2014 Optreden Reggestad Muzikanten voor Glazen Huis Het Goorse Glazen Huis heeft voor zondagmorgen de Reggestad Muzikanten gestrikt. Het blaaskapel van muziekvereniging Apollo zal vanaf 11.30 uur optreden bij café De Ster. Vanaf 11.00 uur […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]