Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s

De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert Vaanholt en Hilco Wekking, zijn in de Goorse sportscholen druk doende om de nodige kilo’s kwijt te raken. De afvalrace is onderdeel van de Glazen Huis-actie die dit jaar wordt gehouden voor de Elastiekenkoers die als gekozen doel de verpleeg- en verzorgingstehuizen in de Hof van Twente hebben gekozen. He trio vraagt om sponsoring voor elke kilo die wordt verloren. In het Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst in de serre van café De Ster wordt ingericht, kunnen half december tegen betaling platen worden aangevraagd. Er wordt dan ook een grootse radiobingo gehouden. Meer info via glazenhuisgoor@nullgmail.com.

GlazenhuisdjssportschoolDe trainende DJ’s Robert van der Reest (achter), Gert Vaanholt en Hilco Wekking.

Gerelateerde berichten

  • Het slot zit erop…11 december 2014 Het slot zit erop… De dj's Robert van der Reest, Hilco Wekking en Gert Vaanholt zijn vanavond door burgemeester Nauta opgesloten in het Goorse Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst is ingericht in de serre […]
  • Uitzendingen Glazen Huis Hof in Actie begonnen19 december 2020 Uitzendingen Glazen Huis Hof in Actie begonnen Klokslag 12:00 uur is vandaag de live-uitzending vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in het centrum van Goor begonnen. Tot Kerstavond kunnen er tegen betaling van €2,50, platen […]
  • Geen Elastiekenkoers in 202130 november 2020 Geen Elastiekenkoers in 2021 De Elastiekenkoers gaat komend jaar niet door. Ondanks het feit dat de fietstocht voor het goede doel normaliter pas eind juni verreden wordt, is nu al besloten om het evenement af te […]
  • Elastiekenkoers zoekt nieuwe sponsors en nieuw goed doel4 juli 2020 Elastiekenkoers zoekt nieuwe sponsors en nieuw goed doel Na een jaar van afwezigheid zal in 2021 de Elastiekenkoers weer op de agenda worden gezet. De bestuursleden zijn druk bezig om een maatschappelijk of individueel doel te omarmen. Daartoe […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]