Johan Harperink 65 jaar

Een jaar dat rijk is aan mijlpalen, zo mag je 2014 voor Johan Harperink wel noemen. Werd hij eerder al dit jaar gehuldigd door Schoolfeest-voorzitter Erwin Zwierink voor maar liefst 50 jaar deelname aan de Grote Allegorische optocht, vandaag viert hij zijn 65e verjaardag. Familie en vrienden hebben zich niet onbetuigd gelaten en zijn tuin passend versierd. De Wienerstube is vanavond het toneel van de festiviteiten. Volgens insiders kan Johan zich opmaken voor een lange nacht en wensen hem alvast veel plezier.

jb_Johan Harperink

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Johan Gelen 50 jaar7 maart 2011 Johan Gelen 50 jaar Johan Gelen (de vegenist uit de Hof van Twente) is vandaag 50 jaar geworden. Zijn tuin staat vol met Abrahams van mensen die hem willen feliciteren en ook op zijn werk hebben ze aan hem […]
  • Johan Keuzink viert 65ste verjaardag28 januari 2016 Johan Keuzink viert 65ste verjaardag Johan Keuzink wordt 65!¬†Johan werkt al vanaf het moment dat de eerste schop in de grond ging op kinderboerderij het Kukelnest. Johan is stapelgek op de dieren en heeft zijn eigen […]
  • Wilco Broer ziet vandaag Abraham10 januari 2013 Wilco Broer ziet vandaag Abraham Ook Wilco Broer moet er aan geloven, vandaag wordt hij 50 jaar. Zijn familie en vrienden vinden dat dit niet onopgemerkt mag blijven en willen hem via deze weg van harte feliciteren en een […]
  • CDA-icoon Sander Smit viert 30ste verjaardag30 juli 2015 CDA-icoon Sander Smit viert 30ste verjaardag Hoewel Sander Smit in 2014 zijn zetel in de gemeenteraad verruilde voor een zetel in Brussel, is de vriendengroep in ¬†Goor hem nog niet vergeten. De praatgrage en talentvolle politicus […]