Goorse Memories…

In de categorie ‘Memories’ zoals ook het bekende tv-programma heet, een bijzonder verzoek van Koos van Balen. Hij is op zoek naar een Goorse vrouw die hij in 1970 in Egmond aan zee ontmoette. De nu 62-jarige man weet alleen haar bijnaam nog: “Bagheera” vernoemd naar een personage uit Jungleboek. De vrouw die wordt gezocht was destijds rond de 25 jaar, was getrouwd en zat met haar twee kindjes en haar moeder regelmatig in een vakantiehuisje in de kustplaats. De gezochte vrouw werkte destijds in de Goorse apotheek. Koos van Balen is nu 62 en destijds 17 jaar. Hij zat in dienst in Bergen op Zoom in die periode. Hij benadrukt dat er ‘niets gebeurd is’ maar dat ze samen een heerlijke tijd hadden en enorm veel gelachen hebben. Later schreven ze elkaar nog enkele keren. Nu wil Koos opnieuw in contact komen met de Goorse vrouw. Wie meer weet kan dus mailen. Naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

KoosKoos van Balen is de man links. Met bril.

Gerelateerde berichten

  • You Tube-revelatie in Reggehof15 oktober 2010 You Tube-revelatie in Reggehof Esther Groenenberg (foto) die doorbrak via de You Tube-hit 'Oh meisje' is zondagavond te zien in De Reggehof. De internethype leverde haar een debuutalbum én een theatertournee op. In […]
  • Plegge……9 februari 2010 Plegge…… Biej oons in Eênter biw d'r toch ech van oafertuugd dat ut "de Pleg" mut wearn. Néét Plegge...... 'k Höre ut wa ast aans is.... Nog gefeliciteerd Gerrit, 'n Uulker.
  • 17 mei 2012 Gemeente overschrijdt vlagprotocol De gemeente Hof van Twente houdt zich niet aan de vlaginstructie, die verplicht is voor overheidsgebouwen. Voor het gemeentehuis in Goor hangt de vlag, inclusief wimpel, namelijk uit. […]
  • Celstraf geëist tegen Gorenaar die ontucht pleegde23 augustus 2019 Celstraf geëist tegen Gorenaar die ontucht pleegde Er is vandaag vier jaar jaar celstraf, waarvan één jaar voorwaardelijk, geëist tegen een Gorenaar die zijn twee neefjes en een nichtje stelselmatig misbruikte. De kinderen waren ten […]
  • lamaspm14 december 2012 De Goorse Lama-markt… Een opmerkelijke diersoort tussen de vele paarden en pony's op de Goorse Paardenmarkt vanochtend. Daar werden ook een aantal lama's te koop aangeboden. De van oorsprong Zuid Amerikaanse […]