Olympia heeft wonder nodig na nederlaag

Voor de tafeltennissers van Olympia is het doek bijna gevallen in de 1e klasse D. De Goorse ploeg verloor afgelopen week in Hengelo met 8-2 van nummer twee Vitesse’35 en degradatie is bijna onoverkomelijk. Olympia moet met nog twee wedstrijden te spelen een achterstand van zes punten goedmaken op Smash 2000 om zeker te zijn van handhaving. In Hengelo wist alleen Johan Truschel een overwinning te boeken. Aanstaande donderdag speelt Olympia in de sportzaal aan de Kievitstraat tegen koploper D.T.S., dat nog zeven punten nodig heeft voor de titel.

tafeltennis

Gerelateerde berichten

  • Olympia opent voorjaarscompetitie met zege2 februari 2015 Olympia opent voorjaarscompetitie met zege De tafeltennissers van Olympia zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-4 zege op het Hengelose Vitesse 2. De ploeg die degradeerde uit de eerste klasse zag in de eigen sportzaal in […]
  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]
  • Olympia aan kop na ruime winst8 februari 2016 Olympia aan kop na ruime winst De tafeltennismannen van Olympia staan weer aan kop. De ploeg, die dit voorjaar uitkomt in de tweede klasse, nam de kop van de ranglijst na een klinkende overwinning. Dit weekend werd DTS […]
  • Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd15 oktober 2018 Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia boekten een belangrijke 6-4 overwinning op De Trefhoek in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse C. Johan Trusschel, Wilko Busschers en invaller […]
  • Olympia verliest cruciaal duel10 november 2014 Olympia verliest cruciaal duel Voor tafeltennisvereniging Olympia wordt het een hels karwei om zich dit seizoen nog te handhaven in de eerste klasse. De Goorse ploeg verloor afgelopen week het cruciale duel met Smash […]