Sneeuw brengt Gorenaren op de been (video)

Goor is, net als de rest van Nederland, in de ban van sneeuw. De vrije zondag werd door velen aangegrepen om een wandeling te maken in de sneeuw, te schaatsen op de ijsbaan of inkopen te doen op de koopzondag. Volgens het KNMI blijven de temperaturen in Twente voorlopig gunstig voor schaatsliefhebbers. A.s. dinsdag zal de temperatuur om en nabij het vriespunt schommelen, om vervolgens tot volgende week zondag ruim onder het vriespunt te blijven. Hieronder een foto- en video-impressie, van een winters Goor:

 
 

Gerelateerde berichten

  • Kunstgras op hoofdveld vv Twenthe25 maart 2009 Kunstgras op hoofdveld vv Twenthe Voetbalvereniging Twenthe gaat het huidige hoofdveld  (gras) vervangen door kunstgras. Enkele voorstellen hebben de laatste maanden de revuetafel van het bestuur gepasseerd en ze heeft […]
  • robvorkink28 maart 2013 Conference over 750 jaar Goor Er komt een conference tijdens en over de viering van 750 jaar Stad Goor. Voor deze gelegenheid is het Goorse cabaretettrio voor één keer weer bijeen. Bert Eeftink, Paul Schabbink en Rob […]
  • Hockeydames gelijk, heren onderuit16 september 2013 Hockeydames gelijk, heren onderuit Het eerste herenteam van de Goorse Mixed Hockeyclub ging gisteren op eigen veld onderuit tegen Salland. In de pittige, snelle wedstrijd bleken de bezoekers uit Raalte een stuk effectiever […]
  • Terugblik (3): Opdat wij nimmer vergeten29 december 2018 Terugblik (3): Opdat wij nimmer vergeten Op dag 3 van onze terugblik staan wij stil bij onze prominente plaatsgenoten die ons dit jaar soms zeer onverwachts zijn ontvallen. Zeker tijdens deze donkere feestdagen van het jaar is […]
  • 26-jarige verdachte voorlopig op vrije voeten31 augustus 2012 26-jarige verdachte voorlopig op vrije voeten De 26-jarige verdachte uit Goor, die afgelopen dinsdag werd aangehouden in verband met de moord op Jan Diphoorn, is weer op vrije voeten. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er […]