Welke winkels mist Goor ?

Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek ingeschakeld. Dit omdat volgens de ondernemersvereniging de potentiële detaillisten willen weten waar de behoeftes liggen. Er is inmiddels een Commissie Beheer Panden opgericht die gaat zich focussen op de leegstaande panden en de acties die nodig zijn om de panden gevuld te krijgen. Een van deze acties is dus het raadplegen van het Goorse publiek dat kan aangeven wat er bij zou moeten komen in het Goorse stadshart. Dat kan via de volgende link van Google forms onder ‘meer…’:

centrumgoorklok

https://docs.google.com/forms/d/1jVo05ZZkyd1st06scyjsdKs_UQwMKbXCjsYBuLf9Hys/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Gerelateerde berichten

  • Top1Toys sluit de deuren in Goor7 december 2015 Top1Toys sluit de deuren in Goor Een nieuwe slag voor het winkelbestand in het Goorse stadshart. Speelgoedwinkel Top 1 Toys gaat per 1 februari dicht. De speelgoedketen draait slechte financiële cijfers in de Grotestraat […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Nieuw plan van aanpak voor Goors centrum5 september 2015 Nieuw plan van aanpak voor Goors centrum Er komt een nieuw plan van aanpak om het Goorse stadshart een impuls te geven en de centrumbeleving te vergroten. Komende dinsdagavond presenteert Cor Molenaar in het gemeentehuis, de […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]