Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren

Het kerstpakket van de medewerkers van de gemeente Hof van Twente is er dit jaar één uit eigen gemeente en naar eigen keuze. Wethouder Wim Meulenkamp heeft het idee gelanceerd voor een zogenoemde Kerst-webshop waarin de ambtenaren zelf hun pakket kunnen samenstellen. Er kan alleen gekozen worden uit producten die komen van winkeliers uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Meulenkamp hoopt hiermee de lokale economie een impuls te geven en roept andere ondernemers op om hetzelfde te doen.

wimmeulenkampWim Meulenkamp

Winkeliers kunnen maximaal vijf producten in de webshop plaatsen en leveren daarbij zelf foto’s, prijzen en teksten aan. Het is de bedoeling dat het kerstpakket vanaf 20 december kan worden samengesteld om ze na 18 januari af te kunnen halen. Winkeliers die producten willen leveren of ondernemers die hun kerstpakket op dezelfde manier willen laten samenstellen kunnen een mail sturen naar lokaalkerstpakket@nullhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Meulenkamp in race beste bestuurder 201928 december 2019 Meulenkamp in race beste bestuurder 2019 Wim Meulenkamp is in de race om te worden verkozen tot beste bestuurder van 2019 in Twente. De wethouder van de gemeente Hof van Twente zit bij de laatste van elf collegeleden uit de […]
  • Stadshart in nieuwe kerstsferen21 november 2014 Stadshart in nieuwe kerstsferen Het centrum van Goor is, als het gaat om uitstraling en verlichting, klaar voor de feestdagen. Vandaag werd de nieuwe kerstverlichting opgehangen. De kersverse versiering is een […]
  • Eerste zonnepanelen geplaatst op gemeentehuis28 september 2015 Eerste zonnepanelen geplaatst op gemeentehuis Er worden deze week 346 zonnepanelen geplaatst op het dak van het Goorse gemeentehuis. Vanmiddag is symbolisch het eerste exemplaar geplaatst door wethouder Wim Meulenkamp. De panelen […]
  • Zonnepanelen gemeentehuis in werking gezet16 oktober 2015 Zonnepanelen gemeentehuis in werking gezet De zonnepanelen die in de afgelopen weken op het gemeentehuis van Hof van Twente zijn geplaatst, zijn vandaag in werking gezet. Er zijn in totaal 346 panelen geplaatst in de afgelopen twee […]
  • Winkels mogen langer open18 mei 2020 Winkels mogen langer open De gemeente Hof van Twente wil ondernemers de kans bieden om ruimere openingstijden te hanteren in deze Coronatijd. Winkels in Goor en omgeving mogen open van 06:00 uur 's morgens tot […]