Lokale webshop voor kerstpakket ambtenaren

Het kerstpakket van de medewerkers van de gemeente Hof van Twente is er dit jaar één uit eigen gemeente en naar eigen keuze. Wethouder Wim Meulenkamp heeft het idee gelanceerd voor een zogenoemde Kerst-webshop waarin de ambtenaren zelf hun pakket kunnen samenstellen. Er kan alleen gekozen worden uit producten die komen van winkeliers uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Meulenkamp hoopt hiermee de lokale economie een impuls te geven en roept andere ondernemers op om hetzelfde te doen.

wimmeulenkampWim Meulenkamp

Winkeliers kunnen maximaal vijf producten in de webshop plaatsen en leveren daarbij zelf foto’s, prijzen en teksten aan. Het is de bedoeling dat het kerstpakket vanaf 20 december kan worden samengesteld om ze na 18 januari af te kunnen halen. Winkeliers die producten willen leveren of ondernemers die hun kerstpakket op dezelfde manier willen laten samenstellen kunnen een mail sturen naar lokaalkerstpakket@nullhofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar28 december 2020 Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar Het gemeentehuis van Hof van Twente kent met ingang van 1 januari aanstaande andere openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis in Goor is dan langer open voor het ophalen van […]
  • Na landelijke aandacht begint het puinruimen4 december 2020 Na landelijke aandacht begint het puinruimen De storing in het systeem van de gemeente Hof van Twente leek dinsdag nog even onschuldig, maar aan het einde van de week heeft Goor en haar overige kernen het landelijke nieuws weer […]
  • Grote computerstoring gemeentehuis3 december 2020 Grote computerstoring gemeentehuis Het gemeentehuis in Goor heeft te kampen met een grote, hardnekkige, technische storing in de computersystemen. Daardoor kan bepaalde dienstverlening via de website niet geregeld worden […]
  • Winkels mogen langer open18 mei 2020 Winkels mogen langer open De gemeente Hof van Twente wil ondernemers de kans bieden om ruimere openingstijden te hanteren in deze Coronatijd. Winkels in Goor en omgeving mogen open van 06:00 uur 's morgens tot […]
  • Meulenkamp in race beste bestuurder 201928 december 2019 Meulenkamp in race beste bestuurder 2019 Wim Meulenkamp is in de race om te worden verkozen tot beste bestuurder van 2019 in Twente. De wethouder van de gemeente Hof van Twente zit bij de laatste van elf collegeleden uit de […]