Scholen zamelen ondergoed in voor kledingbank

De zes Goorse basisscholen gaan kinderondergoed inzamelen voor kledingbank ‘Van Katoen’. Deze is sinds kort gevestigd in de Goorse Wijnkamp en bedoeld voor mensen die het niet breed hebben. Er wordt middels een brief aan ouders gevraagd om allemaal een nieuwe onderbroek en een hemd in te leveren om zo de voorraad aan te vullen. Het initiatief komt van een aantal moeders met kinderen op de diverse Goorse scholen. De inzameling begint komende maandag en duurt tot en met vrijdag. Er komen tassen in de klassen waar de kleding in kan worden gedaan.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Subsidies voor voedselbank en kledingbank ‘Van Katoen’21 januari 2016 Subsidies voor voedselbank en kledingbank ‘Van Katoen’ De gemeente Hof van Twente trekt voor het komende jaar €6.000,- uit voor de Goorse voedselbank en geeft in totaal €22.250,- aan kledingbank 'Van Katoen'. Beide instellingen zetten zich in […]
  • Vluchtelingenstroom veroorzaakt kledingtekort18 januari 2016 Vluchtelingenstroom veroorzaakt kledingtekort De Goorse kledingbank 'Van Katoen' kampt met een kledingtekort. Dit is ontstaan doordat veel kleding is gegeven aan vluchtelingen tijdens de opvang vorig jaar. Daar komt bij dat er nu veel […]
  • Vrouwen-verwendag bij kledingbank4 maart 2017 Vrouwen-verwendag bij kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt op komende vrijdag, 10 Maart een vrouwen-verwendag. Het is dan internationale vrouwendag en alle vrouwen die in de bijstand zitten of bij een andere […]
  • Geen asbest in pand Hofmarkt30 april 2015 Geen asbest in pand Hofmarkt Er is geen verhoogde concentratie asbest aangetroffen in het bedrijfspand van De Hofmarkt aan de Wijnkamp. Dat werd vorige week op last van de gemeente gesloten omdat de kans bestond dat […]
  • Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus20 oktober 2020 Kledingbank tijdelijk naar Het Proathuus De Kledingbank van Doors Wide Open verhuist tijdelijk naar Het Proathuus in de Grotestraat. Vanwege de verscherpte Corona-maatregelen mag daar voorlopig geen eten en drinken meer […]