Stadshart in nieuwe kerstsferen

Het centrum van Goor is, als het gaat om uitstraling en verlichting, klaar voor de feestdagen. Vandaag werd de nieuwe kerstverlichting opgehangen. De kersverse versiering is een langgekoesterde wens van de Goorse winkeliers en een groot deel van het Goorse volk dat de oude sierbogen uit de tijd vind. De nieuwe verlichting is onderdeel van de versterking van de uitstraling van het Goorse stadshart en komt als vervolg op de boomverlichting die vorig jaar al zijn intrede deed.

Kerstverlichting3

Gerelateerde berichten

  • Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos8 oktober 2016 Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos Opvallende drukte en een gezellige sfeer in het Goorse stadshart deze middag. Daar bleken de Goody Bag-actie en de modeshows aan te slaan bij het winkelende publiek. Zo'n 200 oranje tassen […]
  • Gezellige kerstdrukte ondanks hondeweer20 december 2014 Gezellige kerstdrukte ondanks hondeweer De kerstmarkt onder de noemer Winters Genieten had vanavond weinig geluk met de weersomstandigheden. Het regen en de waterkou weerhield desondanks toch een behoorlijk aantal mensen niet om […]
  • Winters Genieten tijdens kerstmarkt17 december 2014 Winters Genieten tijdens kerstmarkt Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Black Friday in Goor19 november 2018 Black Friday in Goor De winkeliers in het centrum van Goor pakken komende vrijdag en zaterdag met diverse stuntaanbiedingen in het kader van Black Friday. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit Amerika waar het de […]