Eindstanden: GFC – TVV 1 – 0 , EMOS – Twenthe 2 – 3 , Barbaros – Hector 0 – 1

 GFC – TVV 1 – 0 (Joran Krabbenbos)

 EMOS – Twenthe 2 – 3 (Jeffrey Asbroek, Koen Morsink, Mark Nijland)

 Barbaros – Hector 0 – 1 (Wesley Zwoferink)

Later de wedstrijdverslagen.

Voetbalstanden

Gerelateerde berichten

  • Twenthe nog steviger op laatste plaats10 oktober 2010 Twenthe nog steviger op laatste plaats Twenthe Goor heeft de valse start in de competitie een passend vervolg gegeven. De ploeg van trainer Henk Veldhuis verloor vanmiddag het kelderduel van Wijhe’92, dat de eerste overwinning […]
  • Update: Gevonden fiets bij Drenthen30 november 2011 Update: Gevonden fiets bij Drenthen Bij ABS Drenthen aan de Wheedwarsweg staat al enige tijd een fiets waarvan de eigenaar onbekend is. Al een week of twee staat het rijwiel op slot op het bedrijventerrein. ABS Drenthen […]
  • Schapen in de witte wei20 december 2010 Schapen in de witte wei Hoewel enkele mensen de sneeuw en de gladheid op de wegen al spuugzat zijn, levert het winterse weer wel enorm veel mooie plaatjes op. De Gorenaren sturen ons dan ook weer massaal foto`s […]
  • End of Summer-party bij De Bebsel3 september 2021 End of Summer-party bij De Bebsel De Bebsel organiseert in samenwerking met een aantal Goorse jongeren, een zogenoemde End of Summer-party op het plein naast de horecagelegenheid aan de Hengevelderstraat. Het pleinfeest […]
  • stefanyjune3 april 2012 Popfestival met Goorse topgitarist Het Popfestival ‘Take it easy’ is komende zaterdagavond de blikvanger in Goor. Voor de tweede keer in successie treden maar liefst elf bands op in de Reggehof te Goor. Die komen van de […]