Goorse Marktplaats…

Het is een soort live-versie van de populaire verkoopsite Marktplaats in de Goorse Wijnkamp. De Hofmarkt opent komende zaterdag de deuren in het bedrijfspand dat de laatste jaren leegstond en daarvoor dienst deed als bruidsmode-atelier. Op de Hofmarkt kunnen particulieren een kraam huren waar eigen spullen (nieuw en tweede hands) kunnen worden gestald. De verkoper bepaalt de prijs van het product dat wordt voorzien van een barcode dat behoort bij het nummer van de kraam zodat aan het einde van elke maand kan worden afgerekend. De Hofmarkt wordt gerund door Arco Bommer. Hij bestierde eerder een muziekzaak in de Grotestraat en kwam tot dit idee dat hij uitwerkte met pandeigenaar Marinus Bauhuis. In de Hofmarkt kunnen ook meubels te koop worden aangeboden en is een aparte boekenhoek. De ruimte boven de Hofmarkt is in gebruik door kledingbank ‘Van katoen’. De Hofmarkt is elke werkdag geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur en in het weekeinde van 12:00 uur tot 17:00 uur.

ArcobommerArco Bommer runt de Hofmarkt

Gerelateerde berichten

  • Warenmarkt in voormalige bruidsmodefabriek8 oktober 2014 Warenmarkt in voormalige bruidsmodefabriek Er komt een kramenmarkt in het pand van Bauhuis aan de Goorse Wijnkamp. Daar kunnen particulieren hun waar stallen en laten verkopen door de uitbater. Dat is Arco Bommer die tot voor kort […]
  • Goorse Hofmarkt definitief dicht18 februari 2016 Goorse Hofmarkt definitief dicht De Goorse Hofmarkt gaat definitief dicht. De kringloopwinkel in het bedrijfspand aan De Wijnkamp opende eind november 2014 de deuren en werd gerund door Arco Bommer. Die heeft aangegeven […]
  • Hofmarkt en kledingbank dicht door asbestvermoeden20 april 2015 Hofmarkt en kledingbank dicht door asbestvermoeden De onlangs geopende Hofmarkt en de Kledingbank zijn op last van de gemeente, voorlopig gesloten. Er is een vermoeden van asbest in het pand aan de Wijnkamp. Het gaat om een klein stuk in […]
  • Geen asbest in pand Hofmarkt30 april 2015 Geen asbest in pand Hofmarkt Er is geen verhoogde concentratie asbest aangetroffen in het bedrijfspand van De Hofmarkt aan de Wijnkamp. Dat werd vorige week op last van de gemeente gesloten omdat de kans bestond dat […]
  • Steken onder water van GFC naar Twenthe en vice versa3 juni 2019 Steken onder water van GFC naar Twenthe en vice versa De degradatie van vv Twenthe en het mislopen van het kampioenschap van GFC heeft de nodige plagerijen teweeg gebracht bij beide clubs. Zo werd gisteren een 'degradatiespook' opgehangen in […]