Triathlonwedstrijd in eigen omgeving

Triathlonvereniging Hof van Twente organiseert een wedstrijd in de eigen achtertuin. Op 10 mei zal in delen van Goor en bovenal Markelo de eerste Univé Hof van Twente Triathlon worden afgewerkt. Het zwemonderdeel wordt afgewerkt in het zwembad in Markelo, waarna de deelnemers over de dreven in de Hof zullen fietsen. Het afsluitende looponderdeel brengt de atleten naar het openluchttheater De Kosterskoele. De inschrijving voor het evenement start komende maandag.

HofvanTwenteTriathlon

 

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Triathlon geopend4 april 2022 Inschrijving Triathlon geopend De zesde uitgave van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon vindt dit jaar plaats op zondag 22 mei. De 450 deelnemers zullen weer starten bij Zwembad de Vijf Heuvels. De inschrijving is […]
  • Jeugdclinic voor triathlon7 maart 2019 Jeugdclinic voor triathlon In aanloop naar de 5e Univé Oost Hof van Twente Triathlon, dat plaatsvindt op 26 mei in Markelo, organiseert TTvW Hof van Twente een serie van vier clinics speciaal voor de jeugd. Tijdens […]
  • Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop10 september 2017 Geerdink dichtbij podiumplaats in Triathlon Vroomshoop Een week geleden coachte Remco Geerdink het tweede mannenteam van TTvW Hof van Twente nog naar promotie. Zaterdag bewees de 46-jarige Goorse triatleet dat hij zelf zwemmend, fietsend en […]
  • Volop sport na een intensief feestweekend30 juni 2017 Volop sport na een intensief feestweekend Na het bruisende Schoolfeestweekend moeten de Goorse adepten van de zomerfeesten zich dit weekeinde begeven richting Bentelo. In 't Twentse Haagje staat dit weekend zelf met name in het […]
  • Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon21 januari 2017 Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ […]