Wolters terug bij Hector

Marinus Wolters is terug in het elftal van Hector dat morgen de belangrijke wedstrijd speelt tegen laagvlieger Vosta. Bij winst kunnen de groen witten een groot gat slaan naar de onderste plaatsen. Trainer Mark Dijkstra kan nog niet beschikken over aanvoerder Joost Minkjan, Ivan van Dam en Lars Nobbe. Wel is Cristian Haverslag beschikbaar ondanks de drie zware duels hij in Frankrijk speelde voor het Nederlands Militair Elftal. GFC gaat op bezoek bij TVO in Beckum en moet dat doen zonder Tim Middelesch en Daan Zweers. Laatstgenoemde speelde vorige week voorlopig zijn laatste wedstrijd voor GFC omdat hij voor een stage naar Oostenrijk is vertrokken. VV Twenthe ontvangt Wilhelminaschool en bij de Goorse Tricolores kan trainer Michiel Mensink niet beschikken over Elmar Gierveld. Achter de naam van Simon Hevink staat nog een vraagteken. De tussenstanden van de drie duels in de vierde klasse B zijn morgen via deze site te volgen.

Voetbalstanden

Gerelateerde berichten

  • Grote MTB-tocht door Goor6 augustus 2017 Grote MTB-tocht door Goor De Twickel Trappers organiseren dit jaar op zondag 27 augustus een grote overgangstocht. Een tocht voor MTB en cyclecrosses. Ook grote delen van het buitengebied van Goor worden aangedaan. […]
  • Sleutelbos gevonden in de Irisstraat6 januari 2013 Sleutelbos gevonden in de Irisstraat Vrijdagavond is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels, gevonden in de Irisstraat. Een sleutel is zwart met blauw en aan de sleutels zit een blauw label. De eigenaar kan contact opnemen […]
  • Martha duikt op bij gemeentehuis19 januari 2021 Martha duikt op bij gemeentehuis Doorzettingsvermogen is haar niet te ontzeggen. Martha Wolters blijft strijden voor erkenning en een vaste woonplaats. Gisteren ging ze naar wethouder Pieter van Zwanenburg met een […]
  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • KWF huldigt collectanten23 april 2019 KWF huldigt collectanten Tijdens een speciale bijeenkomst voor vrijwilligers van het Koningin Wilhelmina Fonds zijn in Goor 21 collectanten gehuldigd die zich al meer dan 10 jaar hebben ingezet voor KWF […]