Hector wint weer

Hector heeft vanmiddag de goede lijn van vorige week doorgetrokken met een dikverdiende 3-0 zege op Vosta. Op sportpark ’t Doesgoor kregen de groen-witten van meet af aan veel kansen maar duurde het tot de 38e minuut voordat de ban werd gebroken. Marinus Wolters, die vorige week nog ontbrak, schoot goed en hard binnen nadat Wesley Zwoferink een bal vanaf de achterlijn terugtrok. Een fraaie lob van Cristian Haverslag zorgde voor de beslissing na een kwartier in de tweede helft. Haverslag speelde zijn vierde wedstrijd binnen een week. Hij keerde vrijdag terug uit Franrkijk waar mij met het Nederlands Militair plaatste voor het WK. De 3-0 kwam op naam van Menno de Leeuw die binnenschoot na een hoekschop. Door de tweede zege op rij (vorige week werd Barbaros verslagen) is Hector gepromoveerd tot een stabiele middenmoter met 14 punten uit 11 wedstrijden.