Twenthe eenvoudig langs Wilhelminaschool

Een gemakkelijke middag voor vv Twenthe op het eigen sportpark ’t Piepwillem. De ploeg van trainer Michiel Mensink zette het Hengelose Wilhelminaschool eenvoudig aan de kant met 5-1. Twenthe had geen kind aan de tegenstander: bij rust was het dankzij een zuivere hattrick van Mark Nijland al 3-0 en wist de spits al voor de thee dat hij de bal mee naar huis kon nemen. Na rust deed Wilhelminaschool wel wat terug via een vrije trap, maar dankzij twee treffers van Jeffrey Asbroek werd de eindstand op 5-1 in het voordeel van de Goorse Tricolores bepaald. De ploeg kan na een moeizaam begin in de vierde klasse omhoog kijken en doet bovendien met drie overwinningen goede zaken voor de rangschikking over de tweede periode. Volgende week staat de ploeg in de Goorse derby tegenover GFC.