Vooral ouderen naar infopunt aanbieders

Het informatiepunt op het Schoolfeestplein waar onafhankelijk advies wordt gegeven over de te kiezen pakketten voor TV, internet en telefonie in het nieuwe jaar, wordt vooral bezocht door ouderen. “Het is aardig druk en het valt op dat met name senioren met veel vragen zitten” zegt Mark Morsink (foto). Hij is de enige Goorse adviseur in de mobiele bus die op de Höfte staat. De meeste Gorenaren lijken toch voor Caiway te kiezen maar er zijn ook andere aanbieders met combinatiepakketten met internet via ADSL of glasvezel. Vanaf morgen vertrekt de bus en wordt een permanent infopunt in een winkelpand in de Grotestraat geopend.

Markmorsink

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren moeten zelf overstappen van Ziggo naar Caiway16 oktober 2014 Gorenaren moeten zelf overstappen van Ziggo naar Caiway De Goorse gebruikers van het kabel- en glasvezelnetwerk kunnen vanaf 1 januari geen diensten meer afnemen van Ziggo. Cogas heeft de samenwerking beëindigd met de provider die jarenlang een […]
  • College onder vuur door Cogas-move21 oktober 2014 College onder vuur door Cogas-move Wat kan de gemeente Hof van Twente doen aan de gedwongen overstap van Ziggo naar Caiway in het Cogas-gebied ? Dat zal vanavond speerpunt zijn tijdens de raadsvergadering in het Goorse […]
  • Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders29 oktober 2014 Toch directe keuzemogelijkheid in kabelaanbieders Er is in januari toch de mogelijkheid om te kiezen voor een andere kabel- en glasvezelaanbieder dan Caiway. De collega's van zustersite Maarkelsnieuws.nl vonden uit dat er ook kan worden […]
  • Woede over gedwongen overstap naar Caiway18 oktober 2014 Woede over gedwongen overstap naar Caiway Er is in Goor grote beroering ontstaan over de gedwongen overstap van kabelaanbieder Ziggo naar Caiway. Op social media uiten velen hun ongenoegen over de stap van Cogas die donderdag een […]
  • Storing Caiway legt kabel- en glasvezeldiensten deels plat (UPDATE)15 maart 2018 Storing Caiway legt kabel- en glasvezeldiensten deels plat (UPDATE) Grote delen van Goor kunnen op dit moment vanwege een grote storing geen gebruik maken van het kabel- en glasvezelnetwerk van Caiway. De oorzaak van de storing, die rond 06:00 uur begon, […]