Vierde Sinterklaasjournaal online !

Het is vandaag dé dag voor de Goorse kinderen. Sinterklaasfeest op school en pakjesavond thuis. Natuurlijk hoort daar ook het Goorse Sinterklaasjournaal bij. In deze vierde en laatste aflevering van 2014 is er nog van alles te beleven op het Youtubekanaal van Goorsnieuws.nl. Wat heeft de rare boef nog in petto ? is bijvoorbeeld nog een openstaande vraag. Ook zingt de kersverse Hofpopvoice Tess een lied, is er Pietengym op de Albatros en verschijnt Helligen Hendrik wederom ten tonele. Dit en nog veel meer in een extra lange aflevering van jullie eigen Sinterklaasjournaal. Veel plezier en klik HIER.

Sinterklaasjournaalslideraankafl4

 

Gerelateerde berichten

  • Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal5 november 2014 Diverse prominenten in Goors Sinterklaasjournaal Langzaam sijpelt er meer informatie door over de inhoud en acteurs in het nieuwe Sinterklaasjournaal van Goorsnieuws.nl. Zo spotten oplettende voorbijgangers de cameraploeg bij […]
  • Persconferentie Hof van Sint online9 oktober 2016 Persconferentie Hof van Sint online De aangekondigde persconferentie van Sinterklaas over de nieuwe lokale YouTube-serie 'Hof van Sint' staat online. In het filmpje belegt de goedheiligman een bijeenkomst voor journalisten […]
  • Laatste aflevering Hof van Sint online4 december 2016 Laatste aflevering Hof van Sint online De vierde en laatste aflevering van de lokale Youtube-serie Hof van Sint staat online. Hierin is te zien dat Sinterklaas het schilder-atelier van de Goorse kunstenaar Patrick van den […]
  • Eerste aflevering Hof van Sint online13 november 2016 Eerste aflevering Hof van Sint online De eerste aflevering van het lokale Sinterklaasverhaal staat inmiddels online. In de serie Hof van Sint is er weer een prominente rol voor de boeven Ben en Jerry en in de eerste aflevering […]
  • Tweede aflevering Hof van Sint online20 november 2016 Tweede aflevering Hof van Sint online Vanochtend is de tweede aflevering van 'Hof van Sint' online gegaan. In deze episode van de interlokale serie gaan de boeven Ben en Jerry op zoek naar het juiste Sinterklaas-gevoel en […]