Een mooi affiche…

Als we de statistieken van het vorige seizoen erbij pakken is er geen peil te trekken op het verloop van de derde derby in dit seizoen tussen GFC en vv Twenthe. In de vorige voetbaljaargang klopten de rood zwarten in oktober de Tricolores op sportpark Heeckeren met 6-2. Amper vier maanden later waren de rollen omgedraaid en zegevierde Twenthe op ’t Piepwillem met 6-2. Of het weer een doelpuntrijk duel wordt morgen is de vraag. GFC-trainer Romano Lammertink mist aanvaller Olaf Siegers door een schorsing en kent als probleem dit seizoen het teveel missen van goede kansen. Daarentegen zijn nog maar 9 tegentreffers geïncasseerd wat aangeeft dat het defensief wel snor zit. Bij Twenthe is de defensie juist vaak de achilleshiel gebleken.

Affiche De equipe van trainer Michiel Mensink, die morgen niet kan beschikken over de geblesseerde Stephan Mellegers, moest al 28 keer de bal uit eigen doel halen. Er werd 25 keer gescoord in de 11 tot nu gespeelde wedstrijden en het leeuwedeel van die doelpuntenproductie komt op naam van Mark Nijland (foto). De regerend ‘Derbyplayer of the Year’ heeft er 16 in liggen en de ogen van de Goorse voetballiefhebbers zijn morgen ook vooral op hem gericht. Hector speelt morgen ook een derby maar dan van ander kaliber. De ploeg van Mark Dijkstra, die twee keer achter elkaar won, gaat op bezoek bij Rood Zwart in Delden. Joost Minkjan en Roy Scherphof zijn de geblesseerde absenten. De duels zijn morgen te volgen via deze site.

marknijland

Gerelateerde berichten

  • Klachten over stoep en wegdek hoek Lindelaan-Oude Haaksbergerweg26 november 2018 Klachten over stoep en wegdek hoek Lindelaan-Oude Haaksbergerweg Bewoners van het 't Gijmink hebben bij de gemeente Hof van Twente geklaagd over de staat van de stoep en het wegdek op de hoek van de Lindelaan en Oude Haaksbergerweg. Dat is op diverse […]
  • Heinhuis weer finaliste in ’s werelds grootste fotowedstrijd1 augustus 2017 Heinhuis weer finaliste in ’s werelds grootste fotowedstrijd De Goorse fotografe Trui Heinhuis is er weer in geslaagd om zich te voegen bij de finalisten van de grootste fotowedstrijd ter wereld 'International Garden Photographer of the Year', […]
  • motelwestcoast5 april 2013 Motel Westcoast in De Reggehof In De Reggehof zijn morgen de grootste hits van de Amerikaanse Westkust te horen. Het populaire Motel Westcoast-gezelschap brengt een bezoek aan Goor en speelt onder meer nummer van The […]
  • Thijssen maakt professionele videoclip9 januari 2012 Thijssen maakt professionele videoclip Hij wist eind vorig jaar nog het podium te bedwingen bij Hoftalenten en nu heeft Leroy Thijssen weer een nieuwe stap in zijn zangcarrière gezet. De Goorse rapper heeft namelijk een […]
  • Kiekeboe komt handen te kort…22 augustus 2017 Kiekeboe komt handen te kort… De nieuwe Kringloopwinkel Kiekeboe blijkt een onverdeeld succes maar dat heeft, nu al, ook de nodige consequenties. Er is een gebrek aan vrijwilligers en daarom luidt de leiding nu al de […]