Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo

Het was een speciale zondagavond voor de Goorse cabaretbroeders Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij bevolkten het afgelopen weekeinde de planken van de Reggehof met de show LöS van Helligen Hendrik en traden gisteren in gezamenlijkheid voor de 40e keer op in de grote zaal van het Goorse theater. De entree was daarom versierd met een ballonnenboog en directeur Ruut te Velthuis overhandigde het duo na afloop van de voorstelling een attentie. Eeftink en Schabbink zetten op hun beurt lichttechnicus Wim Broekman in het zonnetje. Hij is al vanaf de oorsprong betrokken bij de creatieve theater-uitspattingen van het tweetal en maakte sinds 1998 ook alle 40 voorstellingen in De Reggehof mee. Broekman, die door het duo liefkozend Wilhelm Hosemann wordt genoemd, kreeg een speciale Edison voor zijn jarenlange verdiensten.

Broekmantrofee

Gerelateerde berichten

  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]
  • Helligen Hendrik weer bijna vol in Goor26 november 2015 Helligen Hendrik weer bijna vol in Goor Wie nog dit jaar naar de reprisevoorstelling ‘Lös’ van Helligen Hendrik wil moet snel zijn. Er zijn alleen nog een aantal kaarten voor de show in Goor die op zaterdag 12 december wordt […]
  • Ook Helligen Hendrik en compaan naar Thailand31 augustus 2016 Ook Helligen Hendrik en compaan naar Thailand De muzikanten van de Bigband Apollo krijgen in de Thaise hoofdstad Bangkok gezelschap van nog twee Goorse artiesten. Bert Eeftink en Paul Schabbink reizen ook af naar Thailand om daar […]
  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]