Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats

Er wordt komende zondag een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een bijzondere manier te kunnen herdenken. De begraafplaats wordt met vuurschalen, vuurkorven en fakkels sfeervol verlicht Er worden gedichten voorgelezen en een lied gezongen. Daarnaast krijgen de aanwezigen een kaars om op het graf van een dierbare of gedenkplek plaatsen. Er is ook gelegenheid om overledenen te gedenken die geen eigen plekje hebben op de begraafplaats. De lichtjesmiddag begint om 1645 uur en is onder meer mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Schoolfeestfonds.??????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats15 november 2017 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een 'lichtjesmiddag'op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Graftrommelexposities op 1e zondag van de maand30 april 2022 Graftrommelexposities op 1e zondag van de maand Komende zondag 1 mei is de graftrommelexpositie in de aula van de begraafplaats aan de Markeloseweg in Goor weer geopend voor bezoekers. In de aula zijn er, naast de gerestaureerde Goorse […]
  • Opknapbeurt begraafplaats19 december 2021 Opknapbeurt begraafplaats In de afgelopen periode heeft de gemeente de algemene begraafplaats onderworpen aan een metamorfose. Er zijn nieuwe bomen aangeplant, de paden zijn toegankelijker gemaakt en er is een […]
  • Geen lichtjesdagen begraafplaats7 december 2021 Geen lichtjesdagen begraafplaats De jaarlijkse lichtjesmiddagen op de algemene begraafplaatsen en herdenkingsparken in de Hof van Twente, georganiseerd door de Stichting BAB Hof van Twente, gaan ook dit jaar niet door. […]
  • Armbandje gevonden op begraafplaats5 december 2021 Armbandje gevonden op begraafplaats Een bericht van Bianca Berfelo die vrijdag (3 december) een fraai armbandje heeft gevonden op de algemene begraafplaats in Goor. De naam Jolien staat gegraveerd in het plaatje van de […]