Herfstzon zoekt vrijwilligers

Huize Herfstzon is op zoek naar extra vrijwilligers die de bewoners in het woon-zorgcomplex in de vroege avonduren kunnen helpen. Er worden gastvrouwen- en heren gevraagd die van 18.30 uur tot 20.30 uur willen helpen in de appartementen in het restaurant. Het gaat met name om het serveren van de koffie en elke dag van de week kunnen mensen worden ingezet. Voor meer informatie is locatiemanager Karin Schuurman tijdens kantooruren te bereiken: 0547-272342.

Herfstzon

Gerelateerde berichten

  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Ouderen genieten eindelijk weer van de zon…17 juni 2020 Ouderen genieten eindelijk weer van de zon… Het weer is er allang naar en sinds maandag is het ook weer legitiem na de versoepelingen van de Corona-maatregelen. De ouderen in de Goorse verzorgingstehuizen mogen weer naar buiten om […]
  • Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon29 juni 2020 Prachtig Schoolfeest voor ouderen Herfstzon Ook de bewoners van Huize Herfstzon hebben een mooi weekeinde achter de rug met veel feestelijkheden in het kader van School en Volksfeest. zo was er advocaat met slagroom en muziek van […]
  • Dit is het nieuwe gezicht van Herfstzon20 februari 2020 Dit is het nieuwe gezicht van Herfstzon Ze is het nieuwe 'medische' gezicht van Herfstzon. Conny Span (57) geeft nu kleur aan het verpleeghuis en in een kennismakingsgesprek stelt ze zich voor aan de Goorse gemeenschap. Volgens […]
  • Wie wil ouderen helpen bewegen?23 september 2015 Wie wil ouderen helpen bewegen? Carint Reggeland zoekt vrijwillgers die het leuk vinden om de ouderen van De Wheehof bij te staan in hun wekelijkse bewegingsuurtje e bewegen. De bewegingslessen worden één keer per week […]