Verkoop vuurwerk gestart

De laatste dagen in het jaar staan voor veel mensen in het teken van oliebollen en vuurwerk. En dat is voor de Goorse bevolking niet anders. In het centrum staan de mensen in rij voor twee oliebollenkraampjes en even verderop in Goor is de verkoop van vuurwerk vanaf vandaag in volle gang. Onder meer bij Louis Morsink (foto). “Het is lekker druk, ongeveer vergelijkbaar met vorig jaar op de eerste dag, het stroomt lekker door en gelukkig kunnen we iedereen snel helpen”, laat Morsink weten. Ook bij fietsenzaak Reiners en even buiten Goor bij Van der Riet wordt traditioneel vuurwerk verkocht. Hoewel de eerste knallen al hebben geklonken, mag het bengaalse knal- en sierwerk donderdag pas worden afgestoken.

Gerelateerde berichten

  • Burgemeester sluit pand kachelhandel Spechthorstweg19 december 2019 Burgemeester sluit pand kachelhandel Spechthorstweg Het bedrijfspand aan de Spechthorstweg waar vorige maand een hennepdrogerij is aangetroffen is vandaag gesloten op last van burgemeester Nauta. Na de vondst heeft de politie een […]
  • Anne van Veen nieuwe directeur Salut19 september 2017 Anne van Veen nieuwe directeur Salut Met ingang van het nieuwe kalenderjaar verwelkomt welzijnsorganisatie Salut Anne van Veen als directeur. De komst van Van Veen betekent het afscheid van Carien Kroon die dan ruim twee jaar […]
  • OV-chipkaart gevonden Puntdakschool20 april 2016 OV-chipkaart gevonden Puntdakschool Bij de Puntdakschool is vanmorgen een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van A. Kistenmaker. De eigenaar van de kaart kan contact opnemen via de mail.
  • Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras11 mei 2017 Heeckerenschool haalt rubber uit kunstgras Volgens diverse instanties als het RIVM en de KNVB is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar toch heeft de Heeckerenschool besloten om het rubber op het kunstgras bij de school te […]
  • Te jong om te stemmen…..3 maart 2010 Te jong om te stemmen….. Het is voor veel politici vaak de meest afmattende taak; de jeugd naar de stembus zien te krijgen. Over Lauren Kamp hoeven de lokale partijen zich geen zorgen te maken. Zij trok […]