Veel ontslagen bij De Stoevelaar

De Stoevelaar wordt zwaar getroffen door de aangekondigde reorganisatie van Carint Reggeland. Bij het Goorse woon-zorgcentrum vallen zo’n dertig ontslagen. In de afgelopen dagen zijn de zorgverleners ingelicht terwijl ook vandaag nog ‘exit-gesprekken’ worden gevoerd. Bij Carint Reggeland verdwijnen in Twente in totaal 230 arbeidsplaatsen. Oorzaak is onder meer de veranderende zorg. De grens om voor een verzorgingstehuis in aanmerking te komen wordt verlegd waardoor straks alleen voor de ‘zwaardere’ gevallen nog plek is. Ook in De Stoevelaar.

Stoevelaar1

Gerelateerde berichten

  • IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg26 januari 2017 IGZ: Stoevelaar biedt nu wel verantwoorde zorg De zorg die wordt geboden bij De Stoevelaar in Goor voldoet nu wel aan de door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) gestelde normen. Het verzorgingstehuis dat opereert onder de vlag […]
  • Goors zorgpersoneel vreest voor banen30 september 2014 Goors zorgpersoneel vreest voor banen Goorse zorgverleners die in dienst zijn bij Carint Reggeland horen in de komende periode of ze op zoek moeten naar ander werk of dat ze gespaard blijven in de reorganisatie die is […]
  • Duofiets voor bewoners Stoevelaar8 juni 2016 Duofiets voor bewoners Stoevelaar De bewoners van De Stoevelaar zijn vandaag verblijd met een duo-fiets. De fiets is voorzien van trapondersteuning en dus goed te gebruiken voor de mensen in het verzorgingstehuis als ze er […]
  • Goorse schakers Stoevelaar in De Telegraaf15 december 2015 Goorse schakers Stoevelaar in De Telegraaf Een fraai artikel in De Telegraaf over de 95-jarige Goos Hofmans. De bewoner van het Goorse verzorgingstehuis De Stoevelaar houdt zijn geest scherp met schaken. Elke maandagmiddag speelt […]
  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]