Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea

Vrouwenkoor Shining Stars heeft tijdens de repetitieavond twee leden mogen huldigen: Hennie Wagenvoort met haar 10-jarige jubileum en Marijke ten Berge met haar  20-jarige jubileum. Beide dames kregen uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg naast de hartelijke felicitaties een mooie bos bloemen en een waardebon.

Shining Stars

 

Gerelateerde berichten

  • gevonden_vouwfiets26 juni 2012 Vermiste en gevonden fietsen (update 2) Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze […]
  • goor750logo10 januari 2013 Canon over 750 jaar Stad Goor Er komt een canon over de afgelopen 750 jaar Goor. De stichting Historisch Goor is vergevorderd met een lijst van belangrijke gebeurtenissen die de revue zijn gepasseerd en zal dit op […]
  • Tijdelijke buren… (ingezonden brief)30 augustus 2019 Tijdelijke buren… (ingezonden brief) Het Goorse Kinderkamp ligt alweer enkele dagen achter ons en het terrein aan de Hogenkamp ligt er weer bij alsof er niets gebeurd is. Het was een week lang een drukte van belang in de […]
  • Sanne steelt de show bij The Voice9 november 2013 Sanne steelt de show bij The Voice Sanne Klein Horsman gaat toch door naar de liveshows bij The Voice of Holland ondanks dat Ilse de Lange voor haar tegenstander Darren koos. Trijntje Oosterhuis bleek haar redding en […]
  • Citroen vernield op het Tuindorp27 februari 2012 Citroen vernield op het Tuindorp In Goor is gisteren weer een auto vernield. In de J. Sprakelstraat op het Tuindorp werd de Citroen Picasso van Jan Pijffers aangepakt. Hebt u wat gezien, of bent u per ongeluk tegen de […]