Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea

Vrouwenkoor Shining Stars heeft tijdens de repetitieavond twee leden mogen huldigen: Hennie Wagenvoort met haar 10-jarige jubileum en Marijke ten Berge met haar  20-jarige jubileum. Beide dames kregen uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg naast de hartelijke felicitaties een mooie bos bloemen en een waardebon.

Shining Stars

 

Gerelateerde berichten

  • Parkeerverbod bezoekers Albert Heijn?20 februari 2016 Parkeerverbod bezoekers Albert Heijn? "Wij -de bezoekers van Albert Heijn- worden gediscrimineerd", stelt een der trouwe bezoekers aan onze redactie. De bezoekers van de Appie mogen volgens de letter der wet niet parkeren op […]
  • kleuterdans24 december 2012 Nieuwe cursus Kleuterdans van start Speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar die graag willen beginnen met dansen start de Muziekschool Hof van Twente op maandag 7 januari met een nieuwe groep Kleuterdans. Kleuterdans […]
  • Tweede aflevering Sinterklaasverhaal online!19 november 2015 Tweede aflevering Sinterklaasverhaal online! Wat is het vervolg op het spannende begin van het Goorse Sinterklaasverhaal? Het is nu te zien op het Youtubekanaal van deze site. In deze tweede aflevering is te zien of één van de […]
  • Winderigheid17 september 2009 Winderigheid Nieuw in het Nieuws van de Week! Een complete pagina gewijd aan vv Twenthe. Een bladzij krijgt de voetbalclub kans zich ongegeneerd te profileren. Nergens staat vermeld dat het een […]
  • Alie Koudijs erelid Excelsior20 april 2009 Alie Koudijs erelid Excelsior "Ik heb het met veel plezier gedaan en heb ook altijd van dansen gehouden. Maar voor de zomervakantie ga ik er toch echt mee stoppen!" Dat zei het kerseverse erelid Alie Koudijs na afloop […]