Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea

Vrouwenkoor Shining Stars heeft tijdens de repetitieavond twee leden mogen huldigen: Hennie Wagenvoort met haar 10-jarige jubileum en Marijke ten Berge met haar  20-jarige jubileum. Beide dames kregen uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg naast de hartelijke felicitaties een mooie bos bloemen en een waardebon.

Shining Stars

 

Gerelateerde berichten

  • GFC hard onderuit op eigen veld9 februari 2014 GFC hard onderuit op eigen veld GFC is vandaag in de thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool fors onderuit gegaan. De gehavende ploeg van Iwan Bult ging met 1-5 onderuit tegen de Hengelose formatie van trainer Rob Poell. […]
  • Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen18 mei 2020 Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen Cliff Kloots stopt met het rijden van wedstrijd. Na bijna vijftien jaar actief te zijn geweest, knijpt de Goorse motorcoureur in de remmen met zijn Team Cliffracing. "Na bijna vijftien […]
  • rene ten zende19 juni 2012 Spelerscarrousel na laatste mutaties uitgedraaid Hector heeft op de valreep van de transferwindow nog enkele spelers aangetrokken. De Goorse groen-witten hebben volgend jaar de beschikking over Unal Kel en Kerim Ilbay. Beide spelers […]
  • Is Scherpenzeel wel geschikt voor vluchtelingen ?31 januari 2015 Is Scherpenzeel wel geschikt voor vluchtelingen ? Het is nog steeds hét gesprek van de dag in het Goorse. De opvang van 110 vluchtelingen in het monumentale Huize Scherpenzeel houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Voor- en tegenstanders […]
  • De Sköppe organiseert beachparty16 september 2009 De Sköppe organiseert beachparty Komende zaterdag zal de achterzaal van de Ster in Caribische sferen zijn. De vriendengroep van Keet 'De Sköppe' organiseren dit jaar opnieuw een beachparty. Omdat het feest op de bounty […]