Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea

Vrouwenkoor Shining Stars heeft tijdens de repetitieavond twee leden mogen huldigen: Hennie Wagenvoort met haar 10-jarige jubileum en Marijke ten Berge met haar  20-jarige jubileum. Beide dames kregen uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg naast de hartelijke felicitaties een mooie bos bloemen en een waardebon.

Shining Stars

 

Gerelateerde berichten

  • Inspiratie-avond voor vrijwilligers30 oktober 2015 Inspiratie-avond voor vrijwilligers Het moet vooral een inspirerende avond worden komende donderdag in het gemeentehuis. Daar is een programma voor alle vrijwilligers in Goor en omgeving waarin allerlei workshops gevolgd […]
  • Mannenkoor in actie bij Monte Bello4 juli 2014 Mannenkoor in actie bij Monte Bello Het Goors Mannenkoor geeft komende zondag een luchtig koffieconcert op camping Monte Bello ovenop de Herikerberg. Begeleid door pianist Frank Sterenborg en geleid door dirigent Hans […]
  • Goorse Marit Cent toch in wielerronde31 augustus 2018 Goorse Marit Cent toch in wielerronde Marit Cent gaat zaterdag toch van start in de Ronde van Goor. De 19-jarige Goorse wielrenster was lange tijd uit de running door blessureperikelen, maar maakte afgelopen zondag haar […]
  • hofteballooning24 mei 2012 Ilse en Elke Tijhuis de lucht in Ilse en Elke Tijhuis uit de Anjerstraat mogen dankzij bakkerij Nollen een gratis vaart in een heteluchtballon. De Goorse dames zijn de gelukkige winnaars van een spontane actie van de […]
  • Mechanieker Sunweb en nationaal kampioen bij De Ronde van Goor19 juli 2017 Mechanieker Sunweb en nationaal kampioen bij De Ronde van Goor Het is één van de stille krachten achter het immense succes van team Sunweb in de Tour de France van dit jaar. Ed Bekhuis is mechanieker van de van oorsprong Twentse wielerploeg en beleeft […]