Vrouwenkoor Shining Stars huldigt jubilea

Vrouwenkoor Shining Stars heeft tijdens de repetitieavond twee leden mogen huldigen: Hennie Wagenvoort met haar 10-jarige jubileum en Marijke ten Berge met haar  20-jarige jubileum. Beide dames kregen uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg naast de hartelijke felicitaties een mooie bos bloemen en een waardebon.

Shining Stars

 

Gerelateerde berichten

  • wilma_middelkamp_5jaarlid3 juli 2012 Wilma Middelkamp’s 1e lustrum Shining Stars Wilma Middelkamp viert deze maand haar 1e lustrum bij vrouwenkoor Shining Stars. Tijdens de repetitie werd ze gehuldigd en ontving ze uit handen van voorzitter Eveliene Dennenberg een […]
  • Sarah voor Wilma Middelkamp16 januari 2014 Sarah voor Wilma Middelkamp Wilma Middelkamp mag zich vanaf heden ook rekenen tot de club van vijftigers. De familie is gisteren druk in de weer geweest met het versieren van de tuin. In het dagelijkse leven is Wilma […]
  • evelinedannenberg19 september 2012 Dannenberg 25 jaar lid van Goorse koren Eveline Dannenberg is onlangs gehuldigd, omdat ze al 25 jaar lid is van kinderkoor 'De Rakkertjes' en gemengdkoor 'Shining Stars'. Eveliene is begonnen in 1987 bij het kinderkoor, […]
  • img-20130918-wa000825 september 2013 Leden Shining Stars in de spotlights Bij Vrouwenkoor Shining Stars zijn er tijdens de repetitie-avond een aantal leden in het zonnetje gezet. Vijf dames zijn namelijk al vijftien jaar lid van van het vrouwenkoor. De […]
  • 55 jaar zingend…22 maart 2012 55 jaar zingend… Manny Stern en Diny Toren zijn op de jaarvergadering van de Goorse zangvereniging “Onze Stem” gehuldigd  met hun 55-jarig lidmaatschap. Tineke Beemsterboer kreeg de felicitaties voor haar […]