Het slot zit erop…

De dj’s Robert van der Reest, Hilco Wekking en Gert Vaanholt zijn vanavond door burgemeester Nauta opgesloten in het Goorse Glazen Huis dat dit jaar voor het eerst is ingericht in de serre van eetcafĂ© De Ster. Het trio is begonnen aan een marathonuitzending op Hofstreek FM die tot zondagmiddag vijf uur moet duren. Met het draaien van platen, een radiobingo en allerhande andere activiteiten in het Glazen Huis en in de achterzaal van De Ster wordt geld ingezameld voor het doel dat de Elastiekenkoers zaterdag bekend gaat maken. Nauta zei in een openingswoord trots te zijn op het Goorse initiatief, de steun voor goede doelen en de dj’s die zich vrijwillig opofferen en alleen fruitcocktails zullen nuttigen tot aan het einde van het weekeinde.

Discjockeysenspinners

Techniekglazenhuis

Spinningglazenhuis

Jolandabosmanglazenhuis

Gerelateerde berichten

  • Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s14 november 2014 Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert […]
  • Weinig draagvlak voor Goors Glazen Huis2 december 2015 Weinig draagvlak voor Goors Glazen Huis De beslissing om te stoppen met het Goorse Glazen Huis in het stadshart stuit niet op veel weerstand. De meeste deelnemers aan een poll op deze site vinden het niet erg dat er na aantal […]
  • Elastiekenkoers 2015 fietst voor spina bifida14 december 2014 Elastiekenkoers 2015 fietst voor spina bifida De Elastiekenkoers fietst in 2015 voor kinderen met 'spina bifida'. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens het Goorse Glazen Huis, waar de Elastiekenkoers net als dit jaar weer samen mee […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]
  • Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag14 juni 2018 Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag Vorig jaar ontbrak de Elastiekenkoers vorig jaar op de agenda als start van het Schoolfeest maar volgende week zal het weer ouderwets druk zijn in het Goorse stadshart zo rond de klok van […]