Laatste duels van 2014

Voor de Goorse clubs staat morgen de laatste wedstrijd van 2014 op de rol. Twenthe gaat met een fitte selectie op bezoek bij TVO in Beckum. Hector, dat vorige week knap de derby wist te winnen van Rood Zwart, ontvangt Enschedese Boys. GFC speelt de subtopper bij FC Het Centrum en kan nog altijd niet beschikken over sterkhouder Tim Middelesch. De tussenstanden zijn morgen vanaf 14.00 uur te volgen op deze site.

GFCTwenthe4

Gerelateerde berichten

  • Derby der rood-zwarten4 oktober 2014 Derby der rood-zwarten GFC gaat morgen op voor de tweede Hofderby van het seizoen. De Goorse rood-zwarten ontvangen Rood Zwart uit Delden. De promovendus is niet begonnen aan het nieuwe seizoen en staat onderin, […]
  • Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi22 oktober 2016 Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi Geen competitievoetbal dit weekend voor de Goorse clubs. De KNVB heeft de herfstvakantie vrijgehouden om inhaal- en bekerduels in te plannen. Twenthe vond donderdag haar waterloo in de […]
  • Freedom, BBQ en playbackshows11 januari 2019 Freedom, BBQ en playbackshows De evenementenkalender voor het tweede weekend in het nieuwe jaar vermeldt allereerst de eerder genoemde en geroemde voorstelling van Jordan Roy (foto) vanavond in De Reggehof. Hij komt […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC-Hector: ‘Er is eigenlijk geen peil op te trekken…” UPDATE: Het duel is afgelast8 december 2018 GFC-Hector: ‘Er is eigenlijk geen peil op te trekken…” UPDATE: Het duel is afgelast Het is Derbyday morgen in het Goorse als GFC op het eigen sportpark Heeckeren SV Hector ontvangt. De clash tussen de nummer 9, GFC dat tot nu, kijkend naar de doelstelling (kampioenschap), […]