Laatste duels van 2014

Voor de Goorse clubs staat morgen de laatste wedstrijd van 2014 op de rol. Twenthe gaat met een fitte selectie op bezoek bij TVO in Beckum. Hector, dat vorige week knap de derby wist te winnen van Rood Zwart, ontvangt Enschedese Boys. GFC speelt de subtopper bij FC Het Centrum en kan nog altijd niet beschikken over sterkhouder Tim Middelesch. De tussenstanden zijn morgen vanaf 14.00 uur te volgen op deze site.

GFCTwenthe4

Gerelateerde berichten

  • Derby der rood-zwarten4 oktober 2014 Derby der rood-zwarten GFC gaat morgen op voor de tweede Hofderby van het seizoen. De Goorse rood-zwarten ontvangen Rood Zwart uit Delden. De promovendus is niet begonnen aan het nieuwe seizoen en staat onderin, […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe5 oktober 2019 GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe De Goorse clubs komen na wisselend succes in de eerste twee speelrondes vandaag en morgen weer in actie met onder meer een Hofderby voor vv Twenthe. Allereerst GFC dat vanmiddag vanaf […]
  • Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi22 oktober 2016 Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi Geen competitievoetbal dit weekend voor de Goorse clubs. De KNVB heeft de herfstvakantie vrijgehouden om inhaal- en bekerduels in te plannen. Twenthe vond donderdag haar waterloo in de […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]