Optreden Reggestad Muzikanten voor Glazen Huis

Het Goorse Glazen Huis heeft voor zondagmorgen de Reggestad Muzikanten gestrikt. Het blaaskapel van muziekvereniging Apollo zal vanaf 11.30 uur optreden bij café De Ster. Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom in het Goorse etablissement. Er zijn op de slotdag van het Glazen Huis meerdere activiteiten. Zo geeft het Goorse popidool tussen 15.00 en 17.00 uur een spinningles in het centrum van Goor. Om 17.00 uur zal de nieuwe prins van CV Sterzo Marcel Janssen de drie dj’s bevrijden uit het Glazen Huis en wordt de opbrengst bekendgemaakt.

reggestad

Gerelateerde berichten

  • Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s14 november 2014 Afvalrace Goorse Glazen Huis-DJ’s De drie Disc-jockeys van de lokale omroep Hofstreek FM die vlak voor kerst weer 72 uur worden opgesloten in het Glazen Huis, zijn in sportieve voorbereiding. Robert van der Reest, Gert […]
  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Elastiekenkoers 2015 fietst voor spina bifida14 december 2014 Elastiekenkoers 2015 fietst voor spina bifida De Elastiekenkoers fietst in 2015 voor kinderen met 'spina bifida'. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens het Goorse Glazen Huis, waar de Elastiekenkoers net als dit jaar weer samen mee […]
  • Ouderen krijgen extraatje Elastiekenkoers29 september 2014 Ouderen krijgen extraatje Elastiekenkoers De ouderen in Goor en omgeving die worden verzorgd in de diverse tehuizen zoals 't Herfstzon (foto) kunnen dit jaar rond de kerst een extraatje verwachten. De organisatie van de […]