Hector in slotfase onderuit

Na drie opeenvolgende zeges is Hector er niet in geslaagd om ook de laatste wedstrijd voor de winterstop te winnen. Op eigen veld verspeelde de ploeg van trainer Mark Dijkstra tegen Enschedese Boys twee keer een voorsprong en verloor uiteindelijk met 2-3. De groen witten begonnen voortvarend en kwam al na zeven minuten op voorsprong door een treffer van Ivan van Dam die hard in de linkerbovenhoek schoot na een pass van Marinus Wolters. Halverwege de eerste helft werd het gelijk nadat een afvallende bal van dichtbij werd binnengeschoten. Negen minuten voor tijd tekende spits Marinus Wolters voor de 2-1 na een goede voorbereidende actie van Cris Haverslag. Hector leek de volle buit weer te pakken maar zag de gelijkmaker binnenvallen uit een scrimmage na een hoekschop. Na twee minuten in blessuretijd kregen de bezoekers een terechte penalty die goed werd benut waardoor Hector alsnog met lege handen achter bleef.