Winters Genieten tijdens kerstmarkt

Het Twentse Haagje krijgt dit weekend voor even de allure van een echte Weihnachtsstadt. In het centrum van Goor is er zaterdag en zondag weer Goorse gezelligheid tijdens Winters Genieten. Er zijn diverse activiteiten in het stadshart en tevens optredens van de Reggestad Muzikanten, vrouwenkoor de Hoolter Deerns en  dweilorkest Zwabber. Daarnaast natuurlijk oliebollen, Glühwein en een loterij waarbij grote prijzen te winnen zijn met lotnummers die worden verstrekt bij de aankopen. Zaterdag ook diverse kramen tijdens de gebruikelijke openingstijden. Op zondagmiddag zijn alle winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur om de laatste kerstinkopen te doen.

Winters Genieten

Gerelateerde berichten

  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Gezellige kerstdrukte ondanks hondeweer20 december 2014 Gezellige kerstdrukte ondanks hondeweer De kerstmarkt onder de noemer Winters Genieten had vanavond weinig geluk met de weersomstandigheden. Het regen en de waterkou weerhield desondanks toch een behoorlijk aantal mensen niet om […]
  • Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten13 december 2018 Opblaasbare kerk en veel muziek tijdens Winters Genieten Een grote roze kerk, veel muziek, kinderactiviteiten en de nodige hapjes en drankjes. Dat zijn globaal de ingrediëten tijdens de komende editie van Winters Genieten in het Goorse […]
  • Gezellige drukte tijdens Winters Genieten19 december 2015 Gezellige drukte tijdens Winters Genieten De beslissing om het evenement Winters Genieten in het Goorse centrum te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag heeft goed uitgepakt. Er was vanmiddag en vanavonv veel publiek op de […]
  • December-actie Goorse winkeliers met prijzen2 december 2015 December-actie Goorse winkeliers met prijzen De jaarlijkse decembermaand-actie van Goor Collectief is vandaag van start gegaan. Dit jaar worden bij aankopen in de winkels één of meerdere bonnen verstrekt die meedingen naar diverse […]