Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist

Het dode lichaam, vermoedelijk van een man, is zojuist uit het water gehaald door een duikteam uit Den Haag. De politie sluit een misdrijf niet uit. Het levenloze lichaam lag uren in het water, omdat het duikteam uit Oost Nederland elders aan het werk was. De procedure schrijft voor dat het lichaam niet door bijvoorbeeld de brandweer uit het kanaal gehaald mag worden. Rijkswaterstaat, dat de man vanochtend vond bij de Meenweg, heeft het scheepvaartverkeer gevraagd om op de plaats waar het lichaam gevonden is langzamer te varen.

IMG_0373

Gerelateerde berichten

  • Misdrijf Twentekanaal, dode is man (24) uit Almere18 december 2014 Misdrijf Twentekanaal, dode is man (24) uit Almere De dode man die gisteren werd aangetroffen in het Twentkanaal is een jonge man van 24 jaar uit Almere. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht. Een speciaal bergingsteam heeft de […]
  • Dode gevonden in Twentekanaal17 december 2014 Dode gevonden in Twentekanaal In het Twentekanaal is ter hoogte van de Meenweg een lichaam gevonden. Het lichaam zou zijn ontdekt door een boot van Rijkswaterstaat die de politie heeft ingelicht. De recherche doet […]
  • Auto te water in De Meene UPDATE)19 oktober 2020 Auto te water in De Meene UPDATE) Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net […]
  • Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest24 december 2015 Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest Op de achtste van juni zijn hulpdiensten in het Twentekanaal de hele dag tevergeefs op zoek naar een matroos die van boord van een vrachtschip is geslagen. De man blijkt een 48-jarige […]
  • Hengeloër aangehouden na vondst dode man19 december 2014 Hengeloër aangehouden na vondst dode man De politie heeft gistermiddag een 42-jarige man uit Hengelo ge-arresteerd naar aanleiding van de vondst van een dode man in het gemaal bij het Twentekanaal net buiten Goor. Een […]