Kerstconcert Goors Mannenkoor

Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een gevarieerd programma met Nederlandstalig en internationale nummers. Dit jaar komt ook het gastconcert uit eigen gelederen: het Goors Mannenkoortje zingt het recent ingestudeerde Blue Christmas van Elvis Presley. Het concert begint donderdag om 14.30 uur. De toegang in de Petrus en Pauluskerk is gratis.

GoorsMannenkoor0027

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg23 december 2016 Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg Tijdens dit Kerstweekend zijn de deuren in De Reggehof als te doen gebruikelijk gesloten. De meeste Gorenaren vieren de kerstdagen dan ook thuis. Toch is het ook altijd een traditie om […]
  • Koffieconcert Goors Mannenkoor3 oktober 2018 Koffieconcert Goors Mannenkoor Liefhebbers van gevarieerde koorzang kunnen op zondag 7 oktober hun hart weer ophalen. In zalencentrum De Haverkamp in Markelo verzorgen het Nederlandstalig koor NooTzaak uit […]
  • Kerstborrels, vieringen en concerten…22 december 2017 Kerstborrels, vieringen en concerten… Na de nodige kerstborrels van de Goorse bedrijven is er in het komende kerstweekeinde ook weer van alles te bezoeken in en om het Goorse. In de Petrus en Pauluskerk is vanavond het A […]