Kerstconcert Goors Mannenkoor

Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een gevarieerd programma met Nederlandstalig en internationale nummers. Dit jaar komt ook het gastconcert uit eigen gelederen: het Goors Mannenkoortje zingt het recent ingestudeerde Blue Christmas van Elvis Presley. Het concert begint donderdag om 14.30 uur. De toegang in de Petrus en Pauluskerk is gratis.

GoorsMannenkoor0027

Gerelateerde berichten

  • Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2019 Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg23 december 2016 Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg Tijdens dit Kerstweekend zijn de deuren in De Reggehof als te doen gebruikelijk gesloten. De meeste Gorenaren vieren de kerstdagen dan ook thuis. Toch is het ook altijd een traditie om […]
  • Afsluiting seizoen Mannenkoor10 juli 2019 Afsluiting seizoen Mannenkoor Het Goors Mannenkoor sluit zondag haar seizoen 2018-2019 af met een optreden op camping de Mölnhöfte in Diepenheim. Bij mooi weer zingt het koor buiten onder de notenboom of onder een […]