Vernielingen in het Goorse centrum

De politie is op zoek naar vier jongens die vannacht vernielingen hebben aangericht in het Goorse stadshart. Het kwartet had het voorzien op diverse objecten zoals verkeersborden. Het vermoeden bestaat dat ze uit een horecagelegenheid zijn gekomen en daarna aan het slopen zijn geslagen. De vier knapen zijn rond half drie gespot. Wie meer weet wordt verzocht telefonisch contact op te nemen met de politie: 0900-8844.

Politiebureau1

Gerelateerde berichten

  • Auto’s vernield bij begraafplaats en op ’t Jannink14 juni 2015 Auto’s vernield bij begraafplaats en op ’t Jannink Twee auto's zijn het slachtoffer geworden van vernielingen in de afgelopen dagen. Op 't Jannink liep een wagen diverse deuken en lakschade op nadat iemand er vermoedelijk overheen is […]
  • Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren13 oktober 2014 Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren Het Goorse zwembad De Whee zal weldra ten prooi vallen aan de slopershamer maar dit weekeinde werd daar al een voorschot opgenomen. Een groep van zo'n tien baldadige jongeren gooiden, […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Vernielingen aan auto’s in Kievitstraat22 september 2015 Vernielingen aan auto’s in Kievitstraat In de Kievitstraat hebben onverlaten in de nacht van zondag 20 september vernielingen aan geparkeerde wagens aangebracht. Bij een zestal auto's werden de spiegels afgebroken. De politie […]