Gummy Beertjes en Knolpower winnen scholenvolleybaltoernooi

Ook dit jaar werd er weer het scholenvolleybaltoernooi voor de basisscholen in Goor door volleybalvereniging Dynamiek georganiseerd. Er werd dit jaar gevolleybald in een poule voor de groepen 6 en 7 en een poule voor de groepen 7 en 8. De finale in de poule voor de groepen 6 en 7 werd gespeeld tussen de Chickies van de Wiekslag en Knolpower van ’t Gijmink. De finale in de poule voor de groepen 7 en 8 werd gespeeld tussen de Gummy Beertjes van de Albatros en Groep 8 aan de macht van de Wiekslag. Knolpower en de Gummy Beertjes gingen met de hoofdprijs aan de haal. De nummers twee gingen naar huis met een snoepzakje en de nummers een wonnen een speelgoedbon van Top 1 Toys.

Gummybeertjes Knolpower

Gerelateerde berichten

  • Schoolvolleybaltoernooi Dynamiek11 januari 2018 Schoolvolleybaltoernooi Dynamiek Ruim zeventig kinderen hebben ook dit jaar weer acte de présence gegeven bij het volleybaltoernooi van Dynamiek. De Mossendam was het decor van het vakantietoernooi. De winst in de poule […]
  • Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam30 november 2015 Scholenvolleybaltoernooi in de Mossendam Volleybalvereniging Dynamiek organiseert komende maand weer een scholenvolleybaltoernooi. Op maandag 21 december gaan basisschoolkinderen uit de groepen 3 tot en met 8 de strijd met elkaar […]
  • Dynamiek dames 1 kampioen16 april 2016 Dynamiek dames 1 kampioen Groot feest gisteravond in sporthal De Mossendam. Daar werd het eerste damesteam van volleybalvereniging Dynamiek kampioen van de derde klasse. De Goorse ploeg won, na een moeizame start, […]
  • Volleybalclinics op Goorse scholen13 oktober 2018 Volleybalclinics op Goorse scholen Er worden in de komende periode volleybalclinics gegeven aan alle basisschoolleerlingen van de groepen 4 tot en met 8. Op initiatief van volleybalvereniging Dynamiek zal de Rijssense […]
  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiële nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]