Nog een keer EDNED voor Goorse presentator

Na zeven en een half jaar komt er vanavond een einde aan een succesvolle episode in de carrière van Bert Eeftink. De 46-jarige Gorenaar presenteert dan voor de laatste keer het TV Oost-programma En Dan Nog Even Dit. De regionale omroep gaat het vanaf 1 februari over een andere boeg gooien en dat houdt in dat de dagelijkse talkshow, waarin Eeftink vanaf het begin een van de presentatoren was, van de buis verdwijnt. Daarvoor in de plaats komt een dagelijks magazine waarvoor de Hengeveldse Karen Eshuis als nieuw gezicht is gestrikt. Eeftink gaat wel bijdrages leveren voor het nieuwe programma. Daarnaast toert de Goorse lijstenmakerszoon ook nog als Helligen Hendrik door Oost Nederland. De laatste EDNED met daarin een nostalgische terugblik begint om 17.21 en wordt elk uur herhaald.

Berteeftinkedned

Gerelateerde berichten

  • Bokbieradepten in opperste staat18 oktober 2014 Bokbieradepten in opperste staat Als de bladeren van de bomen komen verkneukelen de liefhebbers van Bokbier zich alweer want de herfst betekent ook weer de periode van het drinken van het dondere gerstenat. Goor kent een […]
  • Eeftink lanceert nieuw streektaalkanaal na succes Noaber en Noaber12 februari 2016 Eeftink lanceert nieuw streektaalkanaal na succes Noaber en Noaber De eerste afleveringen van de streektaalversie van Buurman en Buurman werden meer dan 400.000 keer bekeken. Noaber en Noaber, uit de koker van de Goorse cabaretier Bert Eeftink, blijkt een […]
  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]
  • Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo8 december 2014 Lichtman Wim Broekman gehuldigd door cabaretduo Het was een speciale zondagavond voor de Goorse cabaretbroeders Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij bevolkten het afgelopen weekeinde de planken van de Reggehof met de show LöS van […]
  • Helligen Hendrik weer bijna vol in Goor26 november 2015 Helligen Hendrik weer bijna vol in Goor Wie nog dit jaar naar de reprisevoorstelling ‘Lös’ van Helligen Hendrik wil moet snel zijn. Er zijn alleen nog een aantal kaarten voor de show in Goor die op zaterdag 12 december wordt […]