Doors Wide Open blijft open

De kadowinkel in het bedrijfspand van Tijhuis in de Goorse Grotestraat gaat door. De shop naast de Brunawinkel met de naam “Doors wide open” zou aanvankelijk tot de feestdagen geopend blijven maar het echtpaar Braakman heeft besloten om vanaf 14 januari door te gaan. In de winkel worden diverse artikelen te koop aangeboden ten behoeve van het goede doel. Dat is in dit geval een dagje uit voor kinderen van mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Ook wil Doors Wide Open wat doen aan de zogenoemde stille armoede-bestrijding in de Hof van Twente.

Doorswideopeninterieur2

Gerelateerde berichten

  • Mylène Terol viert 25ste verjaardag14 oktober 2010 Mylène Terol viert 25ste verjaardag Mylène Terol zag 25 jaar geleden het levenslicht. Vandaag staat er dus een feestje gepland, wat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Moet je nu's horen, 25 jaar geleden is Mylène Terol […]
  • Papa in spé Erwin Morsink 25 jaar19 mei 2015 Papa in spé Erwin Morsink 25 jaar Erwin Morsink beleeft vandaag een bijzondere mijlpaal. De scheidend speler van vv Twenthe is vandaag 25 jaar geworden. Naast zijn inzet voor vv Twenthe geniet hij sinds een jaar ook lokale […]
  • Gefeliciteerd!16 september 2010 Gefeliciteerd! DE Metal-gitarist uit Goor! Op nog 40 jaar scheuren!
  • Rooje Rozen en ‘Wat is Goor?’27 september 2019 Rooje Rozen en ‘Wat is Goor?’ Het weekend staat voor de zangers en zangeressen van het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus (foto) in het teken van de grootse voorstelling 'Rooie Rozen' in de hallen van het voormalige […]
  • Hector gehavend in laatste duel 201321 december 2013 Hector gehavend in laatste duel 2013 Hector, dat nog altijd knap in de subtop staat, kent veel personele problemen in aanloop naar het inhaalduel met Holten. Trainer Mark Dijkstra kan morgen niet beschikken over Remco Hofsté, […]