Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’

De verkiezing van de gezelligste winkel van de Hof van Twente wordt waarschijnlijk gewonnen door een Goorse onderneming. Op dit moment leidt Primera de Bandijk in een contest die niet echt leeft. Er zijn in de hele Hof nog geen 270 stemmen uitgebracht waarvan er inmiddels een kleine 60 naar de post,boeken- en tabakswinkel in het Goorse centrum is gegaan. In de top 10 staan 8 Goorse winkels. Er kan nog tot 9 januari gestemd worden. De winkel met de meeste stemmen en de shop met het hoogste rapportcijfer gaan naar de landelijke finaleronde. Er moeten wel tenminste 50 stemmen zijn uitgebracht. Dat aantal bereikte alleen Primera de Bandijk tot op heden.

Primeradebandijkext

Gerelateerde berichten

  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • Goor ruimt op…22 februari 2018 Goor ruimt op… In het Goorse centrum is vandaag de halfjaarlijkse Restantenmarkt van start gegaan. Tot en met komende zaterdag houden veel winkeliers opruiming en worden seizoensrestanten met flinke […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]
  • Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas13 december 2016 Geldprijzen te winnen met Goorse gelukspas Ondernemersvereniging Goor Collectief gaat onder de houders van de Gelukspas drie geldprijzen verdelen op de laatste dag van dit jaar. De prijzen van respectievelijk € 150,-,€ 75,- en € […]
  • Mannenkledingzaak in voormalig Zuivelhoevepand20 februari 2015 Mannenkledingzaak in voormalig Zuivelhoevepand Er is weer invulling in het pand waar tot voor kort De Zuivelhoeve was gevestigd. Er is een casual mannenkledingzaak gevestigd onder de naam Only Menswear. De in Almelo woonachtige Rodey […]