Geen grote calamiteiten tijdens Goorse jaarwisseling

Het was een relatief rustige jaarwisseling in het Goorse. Er waren geen grote calamiteiten. Wel moest de brandweer gisteren rond 21.00 uur uitrukken naar ’t Gijmink waar een afvalbrand iets te hoog oplaaide (foto).De overgang naar het nieuwe jaar werd veelal in eigen kring gevierd met familie en- buurtfeesten en veel vuurwerk. Er waren wel zogenoemde Sylvesterparty’s in de Goorse café’s. Vooral bij De Ster was het vannacht traditioneel druk. Vandaag heerst op de meeste plekken een serene rust. Behalve op sportpark Heeckeren waar GFC haar traditionele nieuwjaarsreceptie houdt.

Gijminkbrand

Gerelateerde berichten

  • Oald Goor: Winterwonderland14 januari 2020 Oald Goor: Winterwonderland Het is nog niet de winter waar de schaatsliefhebbers en de sneeuwadepten naar verlangen. Het aantal nachten met serieuze vrieskou is op één hand te tellen en dat doet de redactie van Oald […]
  • Biljarters Buddys 1 kampioen30 maart 2018 Biljarters Buddys 1 kampioen Ze zijn de allerbeste op het groene laken. De biljarters van Buddys 1 hebben zich gekroond tot kampioen in de eerste klasse van biljartbond LoGo (Lochem Goor). Na een zinderende ontknoping […]
  • Escher vrijwilliger van het jaar bij Twenthe7 januari 2018 Escher vrijwilliger van het jaar bij Twenthe Herman Escher mag zich een jaar lang de beste vrijwilliger van vv Twenthe noemen. De voormalig secretaris van de Tricolores zwaaide dit jaar af na jarenlang trouwe dienst in het bestuur. […]
  • Schoolfeestglas nog één jaar in de tent17 maart 2011 Schoolfeestglas nog één jaar in de tent Goed nieuws voor de glasliefhebbers. Tijdens het komende Schoolfeest wordt er 'gewoon' uit glas getapt. Het bestuur van de stichting Goors School- en Volksfeest heeft met […]
  • Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet1 oktober 2021 Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet De klokken van de Hofkerk luidden iets na vieren toen de 31 klimaatpelgrims vanaf de Stadslandbouw richting de Hofkerk liepen. Een bont gezelschap van Polen. Duitsers, Zweden en […]