Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien

Hendrik Veldhoven was aan het einde van 2014 de sterkste biljarter aan het einde van het kersttoernooi van café De Tapperij. Hij versloeg tijdens de finale-avond eerst Danny Landeweer en bond in de finale Frits Toren aan de zegekar. Bij café De Ster bleek Jan Roelofsen de beste. De ex-kastelein won in de eindstrijd van Nico Kevelham. Peter Bosma en Albert Extercate werden respectievelijk derde en vierde. Bij café Buddy’s moeten de biljartfinales nog plaatsvinden.

HendrikveldhovenHendrik Veldhoven in actie

Gerelateerde berichten

  • Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s5 januari 2015 Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s Dennis Morsink heeft zich afgelopen weekend tot winnaar van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's gekroond. Morsink greep op overtuigende wijze de zege. In zijn laatste beurt […]
  • Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen31 december 2015 Remmers en Nijmeijer biljartkampioenen Ferry Remmers en Henk Nijmeijer zijn de winnaars van de prestigieuze kersttoernooien bij respectievelijk De Ster en De Tapperij. Remmers versloeg in een spannende finale Willy Waanders […]
  • Gaslucht bij Buddy’s28 oktober 2016 Gaslucht bij Buddy’s De Goorse brandweer is vanmiddag uitgerukt na een melding van een gaslucht ter hoogte van café Buddy's aan de Deldensestraat. Eenmaal gearriveerd werd net voor het pand gezocht maar niets […]
  • Biljarters Buddys 1 kampioen30 maart 2018 Biljarters Buddys 1 kampioen Ze zijn de allerbeste op het groene laken. De biljarters van Buddys 1 hebben zich gekroond tot kampioen in de eerste klasse van biljartbond LoGo (Lochem Goor). Na een zinderende ontknoping […]
  • Balartiest Jop de Jong verzorgt aftrap biljartseizoen25 augustus 2016 Balartiest Jop de Jong verzorgt aftrap biljartseizoen Met gepaste trots zal wijlen Jan Brunnekreef, biljarticoon uit Goor,  dit weekend neerkijken op de opening van het biljartseizoen. Bij Café De Whee geven ze namelijk op een bijzondere […]