Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput

Wat de Goorse brandweer vannacht niet lukte is een bewoonster van een voormalige boerderij op het Roelofsenterrein vanmorgen wel gelukt. Een kat die in een gierput terecht is gekomen is weer veilig. Het dier zat sinds Oudjaarsdag in de gierkelder en bleek aanvankelijk moeilijk te bevrijden. Vannacht kwam de Goorse brandweer naar het zogenoemde ‘Roelofsenterrein’ aan de Deldensestraat.De brandweerlieden lukte het echter niet, ondanks de assistentie van collega’s uit Rijssen met waterpakken, om de poes te vinden. De kat, die luistert naar de naam Riky kwam vanochtend wel uit de gierkelder. Gelokt door vlees dat in een buis werd gedrukt door de bewoonster.

Poeszorgeslider

 

 

Gerelateerde berichten

  • Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer4 juli 2018 Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels […]
  • Vermiste vrouw ‘genoot’ van wandeling11 mei 2016 Vermiste vrouw ‘genoot’ van wandeling Een 82-jarige vrouw is vandaag een tijdje vermist geweest. Ze was weggelopen uit zorgcentrum De Stoevelaar waarna een zoektocht werd ingezet. De politie kreeg daarbij hulp van diverse […]
  • Update: Vermiste meisje is terecht7 mei 2015 Update: Vermiste meisje is terecht Een 6-jarige meisje uit Goor wordt vermist. Burgernet deed rond 15.30 uur de melding uit dat mensen uit 't Twentse Haagje moeten uitkijken naar een blond meisje met lang haar, 1.20 meter […]
  • Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord29 augustus 2016 Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord De politie heeft Burgernet ingeschakeld om vanmiddag een vijfjarig meisje op te sporen. Ze werd vermist in de buurt van de Willem Klooshof op de Whee en werd kort nadat er alarm werd […]
  • 18 juli 2016 Bejaarde man vermist (UPDATE) Een Goorse bejaarde man is bij de politie als vermist opgegeven. Burgernet is ingeschakeld. Het gaat om een man van tussen de 80 en 90 jaar oud met een licht-creme-pantalon en een […]