Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput

Wat de Goorse brandweer vannacht niet lukte is een bewoonster van een voormalige boerderij op het Roelofsenterrein vanmorgen wel gelukt. Een kat die in een gierput terecht is gekomen is weer veilig. Het dier zat sinds Oudjaarsdag in de gierkelder en bleek aanvankelijk moeilijk te bevrijden. Vannacht kwam de Goorse brandweer naar het zogenoemde ‘Roelofsenterrein’ aan de Deldensestraat.De brandweerlieden lukte het echter niet, ondanks de assistentie van collega’s uit Rijssen met waterpakken, om de poes te vinden. De kat, die luistert naar de naam Riky kwam vanochtend wel uit de gierkelder. Gelokt door vlees dat in een buis werd gedrukt door de bewoonster.

Poeszorgeslider

 

 

Gerelateerde berichten

  • Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer4 juli 2018 Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels […]
  • Brandweer lang druk met kat op dak7 oktober 2019 Brandweer lang druk met kat op dak Een kat op het dak van een appartementencomplex op Het Jannink in Goor heeft de brandweer vanavond ruim een uur beziggehouden. Aanvankelijk werd de Goorse brandweer opgeroepen, maar een […]
  • (Update) Zwarte kater Tom vermist23 juli 2020 (Update) Zwarte kater Tom vermist Tom is zoek. De zwarte poes is weggelopen in de buurt van de Waterstraat. Tom is dus zwart, maar met witte pootjes en een wit befje. De kater is angstig en ongeveer 10 jaar oud. Diegene […]
  • Vermiste vrouw ‘genoot’ van wandeling11 mei 2016 Vermiste vrouw ‘genoot’ van wandeling Een 82-jarige vrouw is vandaag een tijdje vermist geweest. Ze was weggelopen uit zorgcentrum De Stoevelaar waarna een zoektocht werd ingezet. De politie kreeg daarbij hulp van diverse […]
  • Hoge beloning voor vermiste kat3 oktober 2019 Hoge beloning voor vermiste kat De lief en leed-redactie van deze site krijgt regelmatig mails over vermiste huisdieren en na plaatsing lukt het dan ook regelmatig om de dieren weer terug te krijgen bij de eigenaren. De […]