Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus

Het eerste optreden in 2015 op het grote podium van theater De Reggehof is komende zondag als Apollo het nieuwe jaar inluidt met het traditionele nieuwjaarsconcert op de eerste zondag in het nieuwe jaar. Dit keer is smartlappenkoor Ditis Gôôrus ook van de partij om enkele meezingers ten gehore te brengen met het grote orkest van de Goorse muziektrots onder leiding van Carl Wittrock. Voor de rest prijken er vooral nieuwjaarsrecepties van de Goorse voetbalclubs op de evenementenagenda. GFC en Twenthe houden komende zondag beiden hun nieuwjaarsloop.

Apollonieuwjaarsconcert14Apollo in actie tijdens het Nieuwjaarsconcert een jaar geleden

Gerelateerde berichten

  • Apollo op weg naar eeuwfeest4 januari 2015 Apollo op weg naar eeuwfeest Het duurt nog bijna vijf jaar maar het moet de gemoederen toch al snel bezig gaan houden. De Goorse muziektrots Apollo heeft net het 95-jarig jubileum achter de rug en wil zich nu al […]
  • Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo6 januari 2017 Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden én het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie […]
  • Kerstliedjes zingen met Ditis Gôôrus en Apollo9 december 2015 Kerstliedjes zingen met Ditis Gôôrus en Apollo Ditis Gôôrus heeft ook dit jaar weer een kerstrepertoire samengesteld. In De Reggehof kunnen de bezoekers meezingen met het smartlappenkoor en de bigband van Apollo. De afgelopen jaren […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • Recepties, hardlopen en muziek2 januari 2016 Recepties, hardlopen en muziek Nu de kruitdampen van de jaarwisseling langzaam zijn opgetrokken is het tijd voor uitvoering van de goede voornemens en de diverse nieuwjaarsbijeenkomsten- en activiteiten. Zo zijn de […]