Hans en Hans onderweg voor monsterrit door Scandinavië

De Gorenaren Hans Harmsel en Hans Kappert zijn vanochtend in Enschede van start gegaan voor de zogenoemde ScanCoveryTrial. Deze gaat in acht dagen tijd kris kras door Scandinavië over een traject van ruim 7.000 kilometer met sneeuw, ijs en extreem lage temperaturen. Het Goorse duo rijdt de autotoertocht in een BMW X5 en kwam op het idee om mee te doen om dat ze vorig jaar het startpodium verzorgden voor deze rally. Hans Harmsel (47), directeur bij Mercom en Hans Kappert (46), werkzaam bij Oosterbeek EPS, hopen met de barre tocht veel geld in te zamelen voor de nieuwe rolstoelbus van het Rode Kruis. Vandaag staat direct een lange etappe van 2500 kilometer op het programma. Volgende week zondag is de finish gepland waar ook de start was: Bij Go Planet in Enschede.

HansenHans

Gerelateerde berichten

  • Top 10-klassering Hans en Hans in TransCoveryTrial11 januari 2015 Top 10-klassering Hans en Hans in TransCoveryTrial Een puike prestatie van Hans Harmsel en Hans Kappert in de ScanCoveryTrial 2015. Het Goorse duo reed in hun debuutjaar direct naar een top 10-klassering in het algemeen klassement (plaats […]
  • Klumpers thuis na 7000 kilometer lang winters avontuur15 januari 2017 Klumpers thuis na 7000 kilometer lang winters avontuur Tien dagen geleden vertrok hij en nu, ruim 7000 kilometer door winterse omstandigheden later, keert Harrie Klumpers terug in Goor. De Goorse autohandelaar deed samen met Henk Boswinkel mee […]
  • Harmsel nieuwe voorzitter HIND5 oktober 2016 Harmsel nieuwe voorzitter HIND Hans Harmsel is de nieuwe sectie-voorzitter van HIND. Dat is de industriële tak van ondernemersvereniging Goor Collectief (Handel, Industrie, Nijverheid, Dienstverlening). Harmsel is […]
  • Hans en Hans rijden 2 mille bij elkaar18 januari 2015 Hans en Hans rijden 2 mille bij elkaar De Goorse ScanCoveryTrial-coureurs Hans Harmsel en Hans Kappert hebben vorige week iets meer dan 2000 euro bij elkaar gereden voor de nieuwe rolstoelbus die de stichting Smiles for Miles […]
  • Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië6 januari 2017 Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië Een winters avontuur voor Harrie Klumpers. De Goorse ondernemer, eigenaar van Auto Service Klumpers, is vrijdagochtend van start gegaan in de Scan Covery Trial. Daarin rijden deelnemers in […]