Sleutelbos verloren omgeving Jumbo

Bij de Jumbo, of in de directe omgeving daarvan, is een sleutelbos verloren. Er zitten meerdere sleutels aan die voor de eigenaar van groot belang zijn. Heeft u iets gezien, dan graag uw reactie naar de redactie via de mail.

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Verdwaasd konijn gevonden Holtdijk11 november 2013 Verdwaasd konijn gevonden Holtdijk Bij het zandpad achter de waterzuivering aan de Holtdijk is zaterdagavond een konijn gevonden. Het konijn huppelde erg verward rond in de berm. daarom heeft een wandelaar het diertje […]
  • Wederom een fiets gejat bij het station10 juli 2014 Wederom een fiets gejat bij het station Het station blijft een populaire plek voor het dievengilde, gisteren is daar weer een fiets ontvreemd. Slachtoffer is Jody, die zijn Cortina-transportfiets `s morgens heeft geparkeerd en […]
  • Horloge verloren omgeving feesttent (update)25 juni 2012 Horloge verloren omgeving feesttent (update) Dennis is zondagnacht zijn horloge verloren, waarschijnlijk in de directe omgeving van de feesttent. Het gaat om een bijzonder exemplaar van het merk Police. Heeft u het horloge gevonden […]
  • Sleutelbos verloren omgeving Jumbo (Update)13 juni 2013 Sleutelbos verloren omgeving Jumbo (Update) René is maandagmiddag zijn sleutelbos verloren in de buurt van de Jumbo. Aan de sleutebos zit een flessenopener met een logo van Guinness Bier en een klein zwitsers zakmes. Heeft u de […]
  • Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update)14 februari 2013 Tas vermist op parkeerplaats de Höfte (Update) Ina is dinsdag tussenavond tussen 20.00 uur en 20.30 uur haar blauwe handtas kwijt geraakt. Vermoedelijk heeft ze deze bij het instappen naast haar auto, die stond geparkeerd bij vishandel […]