Blumink sprint sensationeel naar zege Oliebollencross

Andre Blumink is de grote winnaar geworden van de Oliebollencross bij vv Twenthe. Hij won na een zinderende eindsprint nipt voor Albert Willemsen. Het verschil na tien kilometer was slechts drie seconden. Blumink lag de hele wedstrijd achter Willemsen. Mark Morsink werd derde. De winst op de 5 kilometer ging naar Jeroen Waanders, Sabine Harkink was de snelste vrouw. De tien kilometer van de Jan Schutte Loop bij GFC werd een prooi voor Hans Rawel. Erwin Klok was daar de beste GFC’er. De vijf kilometer ging naar Roy Bielderman. Daar liepen ook diverse prominente Gorenaren onder wie Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink.

Blumink in de achtervolging

Blumink (200) plaatst hier de beslissende jump op Willemsen (207). Vlak voor de aankomst op het sportpark