Jonge midwinterhoornblazers in actie…

De jonge Goorse midwinterhoornblazers Jet Busschers en Lyonne Edel waren vandaag actief bij kampeerboerderij De Langenberg bij Rijssen. Daar vond de strijd om de Zilveren Hoorn plaats. Een rol van betenis in het klassement konden de meiden niet spelen. Lyonne Edel werd 54e en Jet Busschers eindigde twee plaatsen lager. Het seizoen is voor de Midwinterhoornblazers Goor-Diepenheim bijna ten einde. De Adventstijd eindigt komende dinsdag tijdens Driekoningen. Dan gaan de houten blaasinstrumenten weer voor een klein jaar de kast in.

JetbusscherlyonneedelJet Busschers (l) en Lyonne Edel (r)

Gerelateerde berichten

  • De Oale roop klinkt weer…30 november 2014 De Oale roop klinkt weer… Het is de eerste zondag van de Advent en dat betekent de start van een drukke periode voor de Goorse Midwinterhoornblazers. Zij zijn sinds jaar en dag verenigd in de […]
  • Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi1 december 2017 Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny's langs te gaan waar zender Los Banditos de […]
  • De oale roop gaat weer klinken…2 december 2018 De oale roop gaat weer klinken… Het zogenoemde 'Bloasseizoen' van de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim onder leiding van de Goorse voorman Silvo Busschers gaat vandaag weer van start op deze eerste zondag van de […]
  • Jonge midwinterhoornblazers sterk in Oldenzaal30 december 2016 Jonge midwinterhoornblazers sterk in Oldenzaal Ze zijn nog nog jong maar hebben hét ultieme gevoel voor traditie. Het Goorse trio Jet Busschers (vandaag 13 jaar geworden), Lyonne Edel (15) en Fleur Busch (11) waren deze vrijdag actief […]
  • Vanmiddag Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2015 Vanmiddag Kerstconcert Goors Mannenkoor Wie er vanmiddag nog even uit wil zou kunnen kiezen voor een bezoekje aan de Petrus en Pauluskerk. Het Goors Mannenkoor verzorgt daar vanaf 14.30 uur het traditionele kerstconcert in de […]