Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s

Dennis Morsink heeft zich afgelopen weekend tot winnaar van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy’s gekroond. Morsink greep op overtuigende wijze de zege. In zijn laatste beurt maakte hij een serie van maar liefst negentien punten. Morsink was in de eindstrijd te sterk voor Ronnie Elfers. Peter de Ruig en Willem Megens streden om de derde plek. De Ruig won de kleine finale.

biljartbuddy's

Gerelateerde berichten

  • Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien1 januari 2015 Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien Hendrik Veldhoven was aan het einde van 2014 de sterkste biljarter aan het einde van het kersttoernooi van café De Tapperij. Hij versloeg tijdens de finale-avond eerst Danny Landeweer en […]
  • Landeweer biljartkampioen De Ster30 december 2019 Landeweer biljartkampioen De Ster Stefan Landeweer is de winnaar geworden van het jaarlijkse Kersttoernooi van Café De Ster. Hij versloeg in de finale Wim Meerman en won daarmee naast eeuwige roem een fraaie […]
  • Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s6 januari 2020 Broers Elfers in biljartfinale Buddy’s Een broederlijke finale van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's. Ronnie Elfers streed daarin tegen zijn jongere broer Michel. De oudste won in een spannende finale en mocht de […]
  • Biljarters Buddys 1 kampioen30 maart 2018 Biljarters Buddys 1 kampioen Ze zijn de allerbeste op het groene laken. De biljarters van Buddys 1 hebben zich gekroond tot kampioen in de eerste klasse van biljartbond LoGo (Lochem Goor). Na een zinderende ontknoping […]
  • Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal3 januari 2016 Marcel Mengerink wint Buddy`s biljartbokaal Marcel Mengerink heeft het biljarttoernooi bij café Buddy`s gewonnen. Hij ging er na een sportieve strijd, die eind december begon vanmiddag in de finale met de beker vandoor. Rudy […]