Combinatie Buning-De Jager wint duivententoonstelling

De Goorse combinatie Buning-De Jager heeft afgelopen zaterdag de duivententoonstelling van PV de Reggevliegers gewonnen. Met hun vier duiven haalden ze een gemiddelde score van 91,81 punten en hielden daarmee de concurrentie achter zich. De nummers twee, drie en vier haalden 91,63 punten, waarna de mening van de keurmeester de doorslag gaf. Chris van der Kuil uit Haaksbergen werd tweede. Robin van Sermond uit Goor, het jongste zelfstandige lid van de Reggevliegers, eindigde als derde. Voor Hans Meussen uit Goor was er net geen podiumplek. Joop Wiggers won de prijs voor de mooiste duif. Bij de jeugd won Mikel Kuipers de eerste prijs. 

reggevliegers

Gerelateerde berichten

  • Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers21 november 2019 Postduivententoonstelling bij De Reggevliegers Postduivenvereniging 'De Reggevliegers' houdt komende zaterdag haar jaarlijkse duivententoonstelling in het clubgebouw aan de Gruttostraat in Goor. Nu het vliegseizoen voorbij is, is dit […]
  • 25 november 2015 Postduivenshow De Reggevliegers Postduivenverenigingen De Reggevliegers houdt zaterdag een postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn circa 100 postduiven te bewonderen voor belangstellenden. Naast het […]
  • Postduivenshow De Reggevliegers25 november 2016 Postduivenshow De Reggevliegers De Goorse Postduivenvereniging “De Reggevliegers” houdt morgenmiddag, zaterdag 26 november, de jaarlijkse postduivenshow. In het clubgebouw aan de Gruttostraat zijn er dan zo'n 110 duiven […]
  • Scherphof wint Franse duivenvlucht2 juni 2013 Scherphof wint Franse duivenvlucht Arend Scherphof Heeft de vlucht voor oude duiven vanaf het Franse Nanteuil La Haudain gewonnen bij PV De Reggevliegers. Zijn snelste duif legde de 436 kilometer af met een gemiddelde […]
  • Voorleesdagen in Goorse bibliotheek18 januari 2012 Voorleesdagen in Goorse bibliotheek De nationale voorleesdagen zijn vanochtend van start gegaan met diverse voorleesontbijten in het hele land met prominente voorlezers zoals de oud-Goorse DJ Isis van der Wel. In Goor werden […]