Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer

De Reggestad Muzikanten en Oberkrainer groep ‘Die Orginal Reggetaler Spatzen’ verzorgen op zondag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert. De Reggestad Muzikanten bestaat uit ruim twintig personen en zal onder leiding van Jos Evers hun originele Egerländermuziek ten gehore brengen. Natuurlijk zal ook de eigen Oberkrainergroep ‘Die Orginal Reggetaler Spatzen’ onder leiding van Jan Wolthuis een bijdrage leveren aan dit jaarlijkse concert met in de pauze een verloting. Naast muziek is er ook plek voor humor, die gestalte krijgt in de persoon van Gorenaar Michel Elfers. Het concert begint om 11.30 uur bij café Jachtlust aan de Markeloseweg. De zaal is vanaf 11.00 uur open.Reggestadmuzikanten

Gerelateerde berichten

  • Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…10 januari 2020 Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows… Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical 'Pijnstillers' in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is […]
  • 23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2020 23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten De Goorse Reggestad Muzikanten en de Reggetaler Spatzen houden komende zondag voor de 23e keer haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Dat wordt gehouden in zaal De Bebsel en begint om 11.30 […]
  • 172 jaar Goorse horeca-historie nu echt tegen de vlakte16 januari 2021 172 jaar Goorse horeca-historie nu echt tegen de vlakte Het was het oudste horecabedrijf van Goor en een pleisterplaats voor velen. Café-restaurant Jachtlust kent zijn oorsprong al in het midden van de 19e eeuw. In 1849 kocht Hendrik Jan […]
  • Apollo begint jaar goed met LEF5 januari 2020 Apollo begint jaar goed met LEF De Goorse muziekvereniging Apollo is het jaar goed begonnen met een mooi en gevarieerd Nieuwjaarsconcert in een volle Reggehof. Het orkest onder leiding van Carl Wittrock werd daarbij […]
  • Reggestad Muzikanten op Monte Bello6 juni 2019 Reggestad Muzikanten op Monte Bello De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Op Tweede […]