Man aangehouden voor bezit harddrugs

Een 43-jarige man uit Haaksbergen is dinsdagavond op de Haaksbergerweg in Goor aangehouden voor het bezit van harddrugs. Agenten zagen dat op een carpoolplaats in Markelo een pakketje werd uitgewisseld tussen de bestuurders van twee geparkeerde auto’s. Omdat de agenten vermoedden dat het hier om een mogelijke drugsdeal ging, achtervolgden zij de auto van de ontvanger van het pakketje. Op de Haaksbergerweg in Goor werd de auto staande gehouden. In de auto werd een envelop met daarin verschillende soorten harddrugs aangetroffen, vermoedelijk XTC-pillen en GHB. De 43-jarige bestuurder is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Dealende Enschedeër gearresteerd in Schoolfeesttent25 juni 2017 Dealende Enschedeër gearresteerd in Schoolfeesttent De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 31-jarige man uit Enschede aangehouden, die handelde in harddrugs in de Tente. Op beveiligingsbeelden werd de deal gespot door de […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit27 mei 2020 Drie mannen aangehouden vanwege drugsbezit De politie heeft afgelopen zondag in de Spoorstraat in Goor drie mannen gearresteerd vanwege drugsbezit. Ook wordt het trio verdacht van handel in harddrugs. De mannen reden in een auto […]
  • Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week22 april 2020 Dronken agressieveling en vernielde auto’s in de afgelopen week De politie heeft vrijdagavond net na 23:00 uur een dronken man aangehouden die een deuk had geslagen in de auto van zijn vriendin. De man kreeg een proces verbaal en werd verzocht zijn […]
  • Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink5 juni 2016 Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink Een vechtpartij op het terras bij Bar Bistro d'Olde Smidse heeft geleid tot een klopjacht van de politie op één van de vechtersbazen. De ruzie ontstond na een woordenwisseling van twee […]