Weer kans op prijs Yalp

Het Goorse bedrijf Yalp maakt weer kans om een grote innovatieprijs in de wacht te slepen. Nadat met de zogenoemde Fono, een interactieve draaitafel, al een Europese prijs werd gewonnen, is er nu een nominatie voor de Memo voor een landelijke award die wordt toegekend aan baanbrekende uitvindingen in het primair onderwijs. De Memo is het verlengstuk van het traditionele klaslokaal. Het toestel brengt het onderwijs op vernieuwende wijze naar de speelplaats. Basisschoolleerlingen kunnen daarmee gymnastiek, rekenen, taal en topografie volgen op het schoolplein. Kinderen kunnen actief bewegen tussen 7 interactieve spelpilaren met een LED scherm op een spelvloer. Yalp is één van de tien genomineerden. Stemmen kan via deze link. De prijsuitreiking is eind januari tijdens de onderwijsvakbeurs Not2015 in de Utrechtse Jaarbeurs.

MemoyalpDe Memo van Yalp

Gerelateerde berichten

  • Admiraal doet Yalp van de hand18 november 2019 Admiraal doet Yalp van de hand Ben en Irmgard Admiraal stoppen als eigenaren van het succesvolle sport- en speeltoestellenbedrijf Yalp. Het echtpaar heeft de aandelen overgedragen aan Lappset Group Oy, opererend […]
  • Weer grote prijs voor Yalp24 november 2016 Weer grote prijs voor Yalp Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp heeft weer een prijs te pakken. De ontwikkelaar van interactieve speeltoestellen is één van de tien winnaars van het zogenoemde Oranje […]
  • Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’30 september 2019 Yalp opent deuren tijdens ‘Weekend van de Wetenschap’ Het Goorse speeltoestellenbedrijf Yalp opent in het komende weekeinde de deuren in het kader van het 'Weekend van de Wetenschap'. Tijdens dit weekend geven ruim 350 organisaties op het […]
  • Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken31 maart 2017 Yalp-directie aan tafel bij RTL Z In Zaken Goorse gasten vanmiddag aan tafel bij het tv-programma In Zaken op RTL Z. Ben Admiraal, directeur/eigenaar van het succesvolle bedrijf Yalp mocht daar aanschuiven met Yvonne Overmaat. Zij […]
  • Yalp winnaar Export Award28 oktober 2016 Yalp winnaar Export Award Foto: Elize Radema Yalp heeft gisteravond wederom een prestigieuze prijs in de wacht weten te slepen. Yalp werd bij de World Trade Center Export Award Oost als winnaar gekozen uit 3 […]