Zoektocht naar automobilist die doorreed

De politie is op zoek naar een automobilist die doorreed nadat hij een ongeval veroorzaakte in de Kerkstraat. De man reed afgelopen vrijdag in een grijze MPV over de Kerkstraat en sneed daarbij ter hoogte van de afslag met de van Kollaan twee fietsende meisjes af. Die kwamen daardoor met de trappers tegen elkaar en ten val. Eén van de meisjes viel daarbij pardoes door een voorruit van een woonhuis. Ze liep wonderwel geen grote verwondingen op. De automobilist reed door na het ongeluk. Een voorbijganger stopte wel om hulp te bieden. De politie en de ouders van het duo zijn op zoek naar zowel de doorrijdende automobilist als de man die de dames te hulp schot. Wie meer weet kan bellen met de politie 0900-8844 of één van de ouders 06-28148370.

Kerkstraatvankollaan

Gerelateerde berichten

  • Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden13 februari 2020 Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goor is vannacht een container met oud ijzer verloren op de snelweg A31 bij Gescher, vlak over de grens bij Winterswijk. De container met oud ijzer […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]
  • A1 richting Hengelo afgesloten door ongeval, omleiding via Goor (update)15 juni 2015 A1 richting Hengelo afgesloten door ongeval, omleiding via Goor (update) De snelweg A1 is in de richting van Hengelo tussen Rijssen en knooppunt Azelo afgesloten. Door een ongeval bij Bornerbroek moet het verkeer bij de afslag Goor/Enter van de snelweg af. Het […]
  • Auto verliest wiel na ongeluk18 mei 2020 Auto verliest wiel na ongeluk Op de N346 bij het pannenkoekenhuis heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Een van de auto's verloor daarbij het achterwiel. Door de aanrijding was één rijbaan […]
  • Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo27 augustus 2017 Ongeval veroorzaakt verkeerschaos tussen Goor en Markelo Een motorrijder is vanmiddag gewond geraakt toen hij hard in botsing kwam met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Goorseweg bij de afslag met de Potdijk tussen Goor en Markelo. De […]